19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Όταν οι αναγνώστες επευφημούν στην είδηση ότι ένας δικτάτορας θα εκτελεί “ψεύτες δημοσιογράφους”, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα

Ημερομηνία:

Ένα πολύ πετυχημένο σχόλιο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σούλτας σχετικά με την αντίδραση αναγνωστών σε είδηση για την απόφαση του πρωθυπουργού της Ταϋλάνδης να εκτελούνται οι ψεύτες δημοσιογράφοι.

Στην είδηση αναγραφόταν τα εξής:

«Πιθανόν θα εκτελούνται» οι δημοσιογράφοι που «δεν μεταδίδουν την αλήθεια», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ταϋλάνδης Πραγιούτ Τσαν Ότσα.

Ο επικεφαλής της χούντας της Ταϋλάνδης που κατέλαβε την εξουσία με στρατιωτικό πραξικόπημα πέρυσι το Μάιο, έκανε αυτή τη δήλωση σε δημοσιογράφους, οι οποίοι υπέθεσαν ο,τι μπορεί να την έκανε και αστειευόμενος. Σύμφωνα πάντως με δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, ο πρωθυπουργός της Ταϋλάνδης δεν φάνηκε να χαμογελάει.

Τον περασμένο μήνα μάλιστα, ο Πραγιούτ είχε διαμηνύσει δημοσίως ότι έχει την εξουσία να κλείνει μέσα ενημέρωσης.

Οι αντιδράσεις πολλές από τους αναγνώστες που επευφημούσαν στην είδηση ζητώντας να γίνουν τα ίδια και στην Ελλάδα.

Και το σχόλιο του δημοσιογράφου:

Ανεβάζει το “Ποντίκι” μία είδηση που λέει “Πρωθυπουργός της Ταϋλάνδης: Θα εκτελούνται οι ψεύτες δημοσιογράφοι”. Ο πρωθυπουργός της χούντας της Ταϋλάνδης. Αυτός που πήρε την εξουσία με πραξικόπημα.

Και από κάτω καυλωμένοι Έλληνες αρχίζουν να επευφημούν, να χειροκροτούν και να ζητούν να συμβεί αυτό και εδώ. Να εκτελούνται δηλαδή δημοσιογράφοι γιατί κάποιος στρατόκαβλος αποφασίζει ότι λένε ψέματα.

Ο εκφασισμός της κοινωνίας συνεχίζεται με αλματώδεις ρυθμούς. Και δυστυχώς αυτό το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στα όρια της Χρυσής Αυγής.

Δείτε τα σχόλια των αναγνωστών και κρίνετε και μόνοι σας:

10401996_10153299818508641_509252117889279309_n

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...