Όταν στις 8 Ιανουαρίου του 2017, τα Χανιά ντύθηκαν στα λευκά μέχρι τον Φάρο | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Ήταν 8 Ιανουαρίου του 2017, όταν τα Χανιά ντύθηκαν στα λευκά. Το χιόνι στο νοτιότερο μέρος της Ευρώπης, έπεσε μέχρι τα πεδινά, μέχρι και δίπλα στη θάλασσα, ως τον φάρο των Χανίων.

Οι εικόνες από τα χιονισμένα Χανιά με τους πολίτες να περπατούν ενώ προσπαθούν να αντέξουν το κρύο και το χιόνι, είναι μοναδικές.

Στα Χανιά είχε χιονίσει και στις 13 Φεβρουαρίου του 2004. 12 χρόνια μετά, ίσως με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, τα Χανιά και όλη η Κρήτη ξαναντύθηκαν στα άσπρα.

"Sponsored links"

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιάννη Αγγελακη:

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live