Όχι στις απολύσεις στην ΛΑΡΚΟ από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων τάσσεται δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

“ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

"Sponsored links"

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων εκφράζει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον μεγάλο αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους.

Αντί η κυβέρνηση της ΝΔ να πάρει μέτρα στήριξης για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το έγκλημα αφου παρέδωσε «τελεσίγραφο» με το οποίο προτίθεται να απολύσει όλους τους εργαζόμενους μέσα στον Φλεβάρη για να μπορέσει να παραδώσει την επιχείρηση χωρίς εργαζόμενους στους ιδιώτες επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.Ταυτόχρονα οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης ενημέρωσαν τους εργαζόμενους ότι μαζί με την απόλυση τους το Φλεβάρη θα πρέπει, όσοι εργαζόμενοι διαμένουν στον οικισμό, να αδειάσουν τα σπίτια τους. Κυριολεκτικά η κυβέρνηση πετά στο δρόμο απολύοντας και ξεσπιτώνοντας τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Ο αγώνας των συναδέλφων μας στην ΛΑΡΚΟ ειναι και δικό μας Αγώνας.

Και αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει ότι τα Εργοστάσια δεν τα κλείνουν οι εργάτες και οι αγώνες τους.Τα εργοστάσια τα κλείνουν οι κυβερνήσεις και τα αρπακτικά οι επιχειρηματικοί όμιλοι που ξεζουμίζουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρα γιατί σκοπός τους είναι το κέρδος.
Αυτη η τεράστια βιομηχανία έχει απαξιωθεί και με ευθυνη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και της Ε. Ε.. , ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας και οι μονάδες σαν την ΛΑΡΚΟ θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπηρετώντας την ευημερία του λαού.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

Ο εγκληματικός σχεδιασμός τους να μείνει στα χαρτιά.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live