15.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Όχι στο ξεπούλημα του αεροδρομίου Δασκαλογιάννη – Όχι στις ολιγωρίες της δημοτικής αρχής στην υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών

Ημερομηνία:

Πριν αλέκτωρ λαλήσει άπαξ επιβεβαιώνεται ή θέση όλων εκείνων που επέμεναν στην ανάγκη συγκρότησης της δημοτικής κίνησης με τα χαρακτηριστικά που έχει η δημοτική κίνηση ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ –ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και η επιλογή του Γιάννη Σαρρή σαν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της.

Αυτό καταδεικνύεται με την ουσιαστική στήριξη της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ του «όχι » στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων σε αντίθεση με την υπονομευτική πρόταση του δημάρχου Χανίων για εξαγορά , ουσιαστικά ιδιωτικοποίηση), του αεροδρομίου από «φορείς » των Χανίων αλλά και την απουσία εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ενεργειών και δράσεων αντίδρασης που να υλοποιούν την ομόφωνη απόφαση των φορέων των Χανίων για εναντίωση στο ξεπούλημα του Αεροδρομίου .

Στην περίπτωση του Αεροδρομίου Χανίων εκείνο που είναι εξοργιστικό ανάμεσα στα άλλα που έχουν ειπωθεί και γραφεί για το θέμα αυτό είναι και η έλλειψη σεβασμού στο όνομα του ως ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ που από ότι φαίνεται εκποιείται μαζί με την σημαντική υλικοτεχνική υποδομή του αεροδρομίου όπως πωλούνται οι κοινές επιχειρήσεις μαζί με το σήμα τους.

Ο δρόμος για την υπεράσπιση της ιστορίας του παρόντος και του μέλλοντος των Χανίων δεν είναι παρά η εναντίωση στο ξεπούλημα των υποδομών της περιοχής η καθαρή πολιτική δράση και η ενεργοποίηση του Χανιώτικου Λαού που όποτε κλήθηκε απέδειξε και την γνώση της ιστορικότητας της συγκυρίας και της ιστορίας του που δεν μπορεί κανείς να την διαπραγματεύεται.

Νίκος Τζάρας δικηγόρος Χανίων

Μέλος της δημοτικής κίνησης πρώτα ο άνθρωπος

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...