ΣΗΜΕΡΑ να δοθούν διευκρινίσεις για την ταξιδιωτική οδηγία της Κομισιόν σε βάρος της Ελλάδας

Κανένα σχόλιο

Επιστολή Νίκου Χουντή σε Μ. Μπαρόζο.

Να δοθούν σήμερα διευκρινίσεις, εκ μέρους του Προέδρου της Κομισιόν, κ. Μπαρόζο, ζητά με επιστολή του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Νίκος Χουντής, για το  email-ταξιδιωτική οδηγία που φέρεται ότι απέστειλε η Ευρ. Επιτροπή στα στελέχη της που βρίσκονται στην Ελλάδα.Η επιστολή του Νίκου Χουντή στον Πρόεδρο της Κομισιόν κ. Μπαρόζο έχει ως εξής:

“Κύριε Πρόεδρε,

"Sponsored links"

Σύμφωνα με αποκαλύψεις ελληνικής εφημερίδας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, της οποίας είστε Πρόεδρος, απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στα στελέχη και τους εργαζόμενούς της, που βρίσκονται ή ενδέχεται να βρεθούν στην Ελλάδα, ταξιδιωτική οδηγία, με την οποία προειδοποιεί για τους τεράστιους κινδύνους που διατρέχουν στην ελληνική πρωτεύουσα.

Οι διευκρινίσεις που φαίνεται ότι υπάρχουν εκ μέρους του Γραφείου της Ευρ. Επιτροπής στην Αθήνα ότι “οι οδηγίες που έπονται αυτού του κειμένου είναι αυτονόητες υποδείξεις της Επιτροπής προς το προσωπικό της, σε συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές”, κάνουν πιο επείγουσα την ανάγκη πλήρους διευκρίνισης, αφού η δήλωση αυτή, όχι μόνο επιβεβαιώνει την προέλευση του e-mail, αλλά δημιουργεί μεγάλη αναταραχή στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Αθήνας, αφού προβλέπει βίαιες ταραχές μέσα στο μήνα Μάρτιο, ακόμα και με νεκρούς.

Σας καλούμε σήμερα να προβείτε στις απαραίτητες διευκρινίσεις για αυτό το απαράδεκτο τηλεγράφημα.

Με εκτίμηση

Ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής”

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live