20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Άπλωσαν άσφαλτο αλλά γραμμές δεν έβαλαν

Ημερομηνία:

Καλές οι φωτογραφίες από τα έργα, αυτά τα λίγα που γίνονται αφού δεν υπάρχουν πλέον και χρήματα, αλλά τουλάχιστον όταν γίνονται να γίνονται σωστά, κ. Δήμαρχε.

Στη Λεωφόρο Καζαντζάκη είπαν να ρίξουν λίγη άσφαλτο σε ένα σημείο που είχε γίνει σα γυαλί, έσπευσε και ο κ. Τάσος Βάμβουκας να βγάλει δυο φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των έργων για να εκδόσει και σχετικό δελτίο τύπου, υποσχέθηκε ότι θα φτιαχθούν και  πεζοδρόμια γιατί “ο κίνδυνος για τους πεζούς είναι μεγάλος”.

Σήμερα όμως, τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του έργου, ο φωτισμός στο σημείο παραμένει κάκιστος, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, δεν έχουν γίνει καν διαγραμμίσεις στο σημείο του οδοστρώματος που ρίξανε καινούργια άσφαλτο.

Τα βράδια,  εξαιτίας του κακού φωτισμού δε βλέπεις που πας. Η μη ύπαρξη γραμμών καταστά την οδήγηση εξαιρετικά επικίνδυνη.

… Αλλά έχουμε καινούργια άσφαλτο…

Βεβαίως, η κατάσταση στη Λεωφόρο Καζαντζάκη είναι συνολικά τραγική, με τα οχήματα να τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες σε κατοικημένες περιοχές με κακό οδόστρωμα, σβησμένες γραμμές και κακό φωτισμό.

Τα ατύχηματα είναι συχνά με τους κατοίκους να παραπονιούνται ότι ενώ η περιοχή τους έχει γίνει υψηλής διέλευσης μετά τη δημιουργία της παρακαμπτήριου για την Εθνική, ο Δήμος έχει κάνει ελάχιστα για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ