17.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Έκρηξη σε αυτοκίνητο αστυνομικού στα Χανιά: Ξεκινούν έρευνες για τα κίνητρα των δραστών

Ημερομηνία:

Σε μια σοβαρή υπόθεση με ενδείξεις εκφοβισμού ή ακόμη και απόπειρας δολοφονίας ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, μετά την έκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός 36χρονου αστυνομικού στα Χανιά.

Το ΙΧ αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο σε πυλωτή διώροφης οικίας στην περιοχή της Νέας Χώρας, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, καταστράφηκε ολοσχερώς από την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού με δυναμίτιδα που είχε τοποθετηθεί κάτω από το όχημα.

Στη διπλοκατοικία διαμένει ο ίδιος με την οικογένειά του και ο πατέρας του που είναι απόστρατος αστυνομικός. Εκτός από το Ι.Χ, ζημιές υπέστησαν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες που βρίσκονταν στην ίδια πυλωτή.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει, ενώ η υπόθεση εξετάζεται από την Υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων με τους αστυνομικούς να αναζητούν τα κίνητρα των δραστών.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών. Για το σκοπό αυτό εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, καθώς και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς αποτελεί μια σοβαρή επίθεση κατά των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ