22.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Έτοιμες οι συμμαχίες της επόμενης μέρας; Τάσος Βάμβουκας και Γρηγόρης Αρχοντάκης συγχαίρουν και δηλώνουν παρόντες

Ημερομηνία:

Παρών στις εξελίξεις της επόμενης μέρας δηλώνουν με τα συγχαρητήρια μηνύματά τους οι επικεφαλείς των συνδυασμών «Δήμος Ενεργών Πολιτών» και «Μαζι για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας» κ.κ. Τάσος Βάμβουκας και Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Βάμβουκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαίρω τον νέο Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, για την εκλογή του.

Του εύχομαι να συνεχίσει με επιτυχία και να εμπλουτίσει το σημαντικό έργο, που έχουμε ξεκινήσει στην παρούσα δημοτική περίοδο, που στην ολοκλήρωσή του θα μεταμορφώσει τα Χανιά.

Οι πολίτες δεν έδωσαν τη δυνατότητα στην Δημοτική μας Αρχή να ολοκληρώσει το μεγάλο έργο, που σχεδίασε και εκτελεί για τα Χανιά, με εξασφαλισμένα τεράστια για το μέγεθος του Δήμου Χανίων κονδύλια. Αυτό όμως δεν αποτελεί για εμάς εμπόδιο για συνεργασία με βάση τον θεσμικό μας ρόλο, ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία για τα Χανιά.

Το μείζον δεν είναι τα πρόσωπα αλλά να υπηρετηθεί το συμφέρον του τόπου μας.

Θα είμαστε παρόντες με τη γνώση και την εμπειρία μας να βοηθήσουμε και να εγγυηθούμε τη συνέχεια και την πρόοδο για τα Χανιά και τους ανθρώπους μας».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας» κ. Αρχοντάκης αναφέρει:

«Θα ήθελα, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Παράταξη «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», να ευχηθώ καλή δύναμη στο νέο Δήμαρχο Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Ελπίζω, μέσα από συνθέσεις και δημιουργικό διάλογο στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, να μπορέσουμε όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα καλύτερο Δήμο για μας και τα παιδιά μας.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παζάρι Μεγάλης Παρασκευής στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σας προσκαλεί και φέτος, τη Μεγάλη...