23.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Αθ.Τσαυτάρης απο τα Σφαγεία Χανίων: Ναι σε χρηματοδότηση απο τον “Μπαλτατζή”

Ημερομηνία:

Επίσκεψη στον εκσυγχρονισμένο χώρο των σφαγείων που λειτουργεί ήδη έναν χρόνο από την εταιρεία «Σφαγεία Χανίων Α.Ε.», πραγματοποίησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 όπου και ξεναγήθηκε στους χώρους του, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, τον Αντιδήμαρχο Χανίων, αρμόδιο σε θέματα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Ελευθέριο Αμπαδιωτάκη, τον Πρόεδρο της Επιχείρησης ΚΥΔΩΝ Α.Ε., Γεώργιο Πουλιδάκη, τον Προϊστάμενο Δ/νσης Αγροτικής Οιοκονομίας και Κτηνιατρικής Μιχάλη Μεσσαριτάκη καθώς και την υποδιευθύντρια της Διεύθυνσης, Χρύσα Χαριτάκη και τον Πρόεδρο του συνεταιρισμού κτηνοτρόφων και Πρόεδρο της εταιρείας ”Σφαγεία Χανίων Α.Ε.”, Γιώργο Βενετάκη.
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία «Σφαγεία Χανίων Α.Ε.» έχει συσταθεί από τον Συνεταιρισμό των Κτηνοτρόφων Ν. Χανίων (ποσοστό 80%) και την επιχείρηση ΚΥΔΩΝ Α.Ε. του Δήμου Χανίων (ποσοστό 20%).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κος Αθανάσιος Τσαυτάρης, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την βελτιωμένη παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν πλέον τα σφαγεία καθώς πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και τόνισε ότι ”έχει ήδη προωθηθεί προς τη Νομική Υπηρεσία του Υπουργείου, θετική πρόταση για ένταξη στο πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» και θα χρηματοδοτηθεί με το 50% του ποσού της μελέτης εκσυγχρονισμού , ήτοι 250.000 € περίπου” .

Ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης τόνισε ότι ”Mε τον εκσυχρονισμό και τη λειτουργία των Σφαγίων πλέον καλύπτονται όλες οι προϋποθέσεις προς όφελος του κτηνοτροφικού κόσμου των Χανίων, του καταναλωτικού κοινού και της προστασίας της δημόσιας υγείας”.

flashnews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ουκρανία: Τα κύρια σημεία του τελικού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής

Περίπου 80 χώρες συμφώνησαν σήμερα στην Ελβετία στην «Σύνοδο Κουρφής/Διεθνή...

Κουρταλιώτικο φαράγγι: Αναστάτωση με νεαρό που λίγο έλειψε να πνιγεί

Σε κίνδυνο βρέθηκε την Κυριακή νεαρός που βούτηξε στα...