13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ανείπωτη η θλίψη για τον 50χρονο που χάθηκε στην κακοκαιρία- Τη Δευτέρα το τελευταίο «αντίο»

Ημερομηνία:

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Κωνσταντίνος Βεργάκης, γνωστός φωτογράφος του Ηρακλείου και πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, χάθηκε τόσο άδικα, θύμα της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την Κρήτη.

Ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στην Αγία Πελαγία με τραγικό τρόπο.

Το τελευταίο «αντίο» λένε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί. Η κηδεία θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο του Ηρακλείου.

Ο 50χρονος υπήρξε μαθητής του Εσπερινού Λυκείου Ηρακλείου και είχε περάσει Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Συλλυπητήρια από τον ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Βεργάκη, για τον θάνατο του υιού του, Κωσταντίνου Βεργάκη, που έφυγε τόσο άδικα, σε ηλικία μόλις 50 ετών, στις φονικές πλημμύρες που έπληξαν, την Αγία Πελαγία.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα λόγια είναι πολύ φτωχά.

Κουράγιο και δύναμη, Δημήτρη Βεργάκη, αλλά και σε όλη την οικογένεια σου, για να αντιμετωπίσετε την μεγάλη σας, αυτή, απώλεια.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου, θα βρεθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία τη Δευτέρα (17/10, 12μμ) στο Νέο Κοιμητήριο, προκειμένου να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια Βεργάκη», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...