17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Αντετοκούνμπο: «Χωρίς τον Γκάλη δεν θα υπήρχε Διαμαντίδης, Σπανούλης και Παπαλουκάς. Το να με λέτε πρωταθλητή, MVP ή καλύτερο παίκτη στον κόσμο με κρατάνε πίσω!»!

Ημερομηνία:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV όπου αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Νίκο Γκάλη:

«Τον κοιτούσα στα μάτια κι έβλεπα τον γκάνγκστερ! Έβλεπα τη φλόγα στα μάτια του! Αν του έδινες μια μπάλα να παίξει εκείνη τη στιγμή, θα έπαιζε! Χωρίς αυτόν δεν θα ξέραμε το μπάσκετ! Χωρίς τον Γκάλη δεν θα υπήρχε ΣπανούληςΠαπαλουκάς και Διαμαντίδης. Μιλήσαμε για μια ώρα, μου είπε την ιστορία του. Ανυπομονούσα να τον γνωρίσω! Τον σέβομαι! Θα μπορούσε να είναι πατέρας μου! Τον σέβομαι για ό,τι έχει κάνει στο μπάσκετ, είναι από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών! Ήμουν τρομερά αγχωμένος όμως ένιωσα πολύ άνετα δίπλα του. Με βοήθησε πολύ! Μου είπε όποτε χρειαστώ να τον πάρω τηλέφωνο! Σίγουρα θα τον χρειαστώ και θα τον πάρω»!

Όσον αφορά το πώς αισθάνεται ως πρωταθλητής ΝΒΑ, είπε: «Συνεχίζουμε, αυτό τελείωσε! Κοιτάμε μπροστά, δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι! Για να γίνεις ο καλύτερος που μπορείς να γίνεις, πρέπει να παραμείνεις ταπεινός. Να δέχεσαι συμβουλές. Έχω καταλάβει στη ζωή μου πως αυτό δουλεύω. Έχω φτάσει ως εδώ και είμαι ταπεινός. Αν με λες MVP, πρωταθλητή… Τι γίνεται; Χαλαρώνεις σαν άνθρωπος… Θέλω συνέχεια να δουλεύω!

Είμαι αυθεντικός άνθρωπος… Δεν μπορώ να είμαι fake. Αυτός είμαι, τελείωσε! Το να με λέτε πρωταθλητή, MVP ή καλύτερο παίκτη στον κόσμο με κρατάνε πίσω! Δεν θέλω τίποτα να με κρατάει πίσω! Κίνητρο έχω μόνο τον εαυτό μου. Πως μπορώ εγώ να γίνω καλύτερος. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Το πως θα είμαι σε θέση να οδηγήσω την ομάδα μου. Δεν είμαι εγώ ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Μπορεί να λέω ψέματα στον εαυτό μου… Δεν ξέρω… Ο ΛεΜπρόν πχ έχει πάει σε 10 σερί τελικούς. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Μου αρέσει να κυνηγάω»!

Μάλιστα ο Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τον λόγο που δεν προπονείται με άλλους ΝΒΑers: «Δεν κάνω προπόνηση με άλλους παίκτες… Δεν θέλω να είμαι φίλος τους! Αν το κάνουμε αυτό και μετά πάω για καφέ μαζί τους, μπορώ να βγω στο γήπεδο και να χρησιμοποιήσω τους αγκώνες μου εναντίον τους; Θα μπορώ να πάω να τους καρφώσω την μπάλα ή να τους ρίξω μια τάπα»;

Ο Greek Freak ρωτήθηκε επίσης για τον τραυματισμό του στη σειρά με τους Χοκς (υπερέκταση γονάτου) και το γεγονός ότι επέστρεψε μετά από λίγες μέρες: «Δεν ήταν θαύμα… Αν δουλεύεις σκληρά, δεν πίνεις, δεν καπνίζεις, δουλεύεις σκληρά για 8-9 χρόνια… Δεν θα έπρεπε να είχα παίξει στο Game 1 των ΝΒΑ Finals. Πονούσα πολύ. Ακόμα πονάω! Όμως θα είμαι ΟΚ».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...