18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Απαντηση δημοσιεύματος στα «Επίκαιρα – ανεπίκαιρα, υπό – νοούμενα»

Ημερομηνία:

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΕΝΟΡΙΑ ΙΕΡΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Κύριε Διευθυντή,

   Σε απάντηση του δημοσιεύματος στην δεύτερη σελίδα της εφημερίδας σας της 28ης Σεπτεμβρίου 2013, και με το γενικό τίτλο «Επίκαιρα – ανεπίκαιρα, υπό – νοούμενα» όπου μεταξύ άλλων αφήνει αιχμές κατά του Ιερέως του Ναού ως τάχα θαυμαστή των Ροταριανών από τους οποίους μάλιστα ζητεί οικονομική βοήθεια για την ανακαίνιση του καμπαναριού του Ιερού Καθεδρικού μας Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου Χανίων, πληροφορούμεν και σας και το αναγνωστικό σας κοινό:α) το καμπαναριό του Ιερού Καθεδρικού μας Ναού ανακαινίσθηκε με την συνεργασία της αρχαιολογικής υπηρεσίας Χανίων πριν από περίπου τριάντα χρόνια και δεν χρήζει άλλης επεμβάσεως και αποτελεί μαζί με το Ναό μας το πρώτο μνημείο πολιτισμού της παλιάς πόλης των Χανίων.

β) Με τους Ροταριανούς δεν γνωρίζουμε καμία περίπτωση συνεργασίας μαζί τους ή άλλης επικοινωνίας με στελέχη αυτής της διεθνούς οργάνωσης, που λειτουργεί στην πόλη μας, με τους οποίους όχι μόνο δεν έχουμε τους ίδιους στόχους όπως αναφέρεται στο δημοσίευμά σας αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε απέναντι καθόσον γνωρίζουμε την προέλευση της οργάνωσης, τους στόχους και τις επιδιώξεις της που δεν έχουν καμία σχέση με την Ορθόδοξη παράδοση και τον πολιτισμό της Εκκλησίας μας.

   Δεν καταλαβαίνουμε πως υπήρξε ο συνδυασμός στο κείμενο του δημοσιεύματός σας το όνομα του Αντιπεριφεριάρχη, του κ. Καλογερή και του Καθεδρικού μας Ναού.

   Είναι αυτονόητη, αναγκαία και επιβεβλημένη η δημοσίευση του παρόντος στην ίδια σελίδα της εφημερίδας σας.

Μετά τιμής

Ο Ιερατικός Προϊστάμενος

Πρωτ. Στυλιανός Θεοδωρογλάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...