15.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το μουσικό σχολείο Χανίων σε διεθνή διαγωνισμό χορωδιών στην Ασίζη της Ιταλίας – Δήλωση του Δημάρχου Χανίων Τ. Βάμβουκα – Δείτε την τελετή βράβευσης

Ημερομηνία:

Διεθνής διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Χανίων. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στην Ασίζη της Ιταλίας.

Το Μουσικό Σχολείο Χανίων ήταν η μοναδική συμμετοχή από Ελλάδα. Οι μαθητές με τις εντυπωσιακές τους ερμηνείες, μάγεψαν κοινό και κριτικές και κατόρθωσαν να επιστρέψουν πίσω με το ασημένιο μετάλλιο.

Το μουσικό σχολείο Χανίων απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία μεικτής νεανικής χορωδίας και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Folclore».

Δείτε και σχετικό βίντεο από την απονομή των βραβείων:

Παρών και ο Τάσος Βάμβουκας

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας με δήλωσή του συνεχάρη το μουσικό σχολείο Χανίων για την μεγάλη επιτυχία στον διεθνή διαγωνισμό χορωδιών στην Ασίζη της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα ο κος Βάμβουκας ο οποίος παρευρέθηκε στο διαγωνισμό, δήλωσε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την επιτυχία του μουσικού σχολείου Χανίων. Συνεχάρη τα παιδιά, την διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Παπουτσάκη, την διευθύντρια της χορωδίας κ. Γεωργία Νικολουδάκη, τον υπεύθυνο του παραδοσιακού ορχηστρικού συνόλου κ. Παντελή Λύκο, τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Γιώργο Παπαδάκη και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη σημαντική διάκριση που αποτελεί τιμή για την πόλη και το νησί μας όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Παράλληλα ο κος Βάμβουκας δήλωσε ότι η επιυχία αυτή αποτελεί σημαντικό κίνητρο για την διεκδίκηση πραγματοποίησης αντίστοιχων μεγάλων εκδηλώσεων στον τόπο μας.

MS1

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...