14.8 C
Chania
Sunday, May 12, 2024

Βόλος: «Τη βίαζε μέσα στο σπίτι της» – Πώς ο πατέρας έμαθε την αλήθεια για τον κουνιάδο του – Οι τελευταίες ώρες πριν το έγκλημα

Ημερομηνία:

Το χρονικό της αποκάλυψης των βιασμών, που οδήγησαν τον 50χρονο στον Βόλο να πάρει τον νόμο στα χέρια του σκοτώνοντας τον κουνιάδο του για να εκδικηθεί για όσα είχε κάνει στην κόρη του, εξιστόρησε ο δικηγόρος του δράστη.

«Ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών. Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση και οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι» είπε στον ΣΚΑΙ ο δικηγόρος Μιχάλης Βασιλικός.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να του είπε το κορίτσι «σεξουαλικές παρεχνολήσεις δεχόταν από όταν ήταν 9 ετών και οι βιασμοί συνέβησαν από τα 12 έως τα 14 της έτη. Στα 14 μεγαλώνοντας το παιδί μάλλον του είπε ότι αν συνεχίσει θα τα αποκαλύψει όλα και αυτός όταν χρειάστηκε χρήματα επανήλθε με βίντεο για να την εκβιάζει».

Σημείωσε ότι «η μητέρα της κοπέλας έχει πεθάνει προ πολλών ετών σε τροχαίο δυστύχημα, δεν έχω μιλήσει με την μητριά του κοριτσιού. Ο πατέρας μου είπε ότι δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε. Έχει τρία κορίτσια από τον πρώτο γάμο και ένα αγοράκι από τον δεύτερο γάμο του. Τα δύο πρώτα κορίτσια, που δεν έχουν δεχθεί κανενός είδους παρενόχληση από τον αδελφό της μητριάς τους, όταν ενηλικιώθηκαν, πέρασαν σε πανεπιστήμιο και έφυγαν από το σπίτι».

Ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα είπε, επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις αδερφές της γενικά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, όχι για βιασμούς, .

Ο δικηγόρος τόνισε ότι η 18χρονη σήμερα κοπέλα. « Είχαν μιλήσει για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Το κορίτσι όμως είχε ζητήσει από τις αδελφές του να μην αποκαλύψουν τίποτα σε κανέναν».

Ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα αφού εξήγησε ότι ο πελάτης του «δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο διάθεση και υποστηρίζει ότι δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» περιέγραψε τι προηγήθηκε του εγκλήματος.

Όπως είπε «(σ.σ. ο πατέρας) τις πρωινές ώρες της Δευτέρας επιχείρησε να διαλευκάνει τι γινόταν με τα χρήματα του ενοικίου. Μετά από συζήτηση με την κόρη του ενημερώθηκε για τους βιασμούς και τον εκβιασμό αλλά το κορίτσι δεν αποκάλυπτε το πρόσωπο. Έρχονται στο γραφείο μου το πρωί της Δευτέρας να συζητήσουμε την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ετοιμαζόμασταν, δηλαδή, να καταθέσουμε μήνυση προσδοκώντας ότι το κορίτσι θα μας έλεγε ποιο ήταν το πρόσωπο. Το ποιος ήταν ο πατέρας το έμαθε πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από συνεχείς πιέσεις στην κόρη του».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 50χρονου η κοπέλα είχε στη διάθεση της τα βίντεο με τα οποία την εκβίαζε ο 33χρονος αλλά δεν τα έδειξε στον πατέρα της: «Αυτό που του έδειξε ήταν τα γραπτά μηνύματα που αποδείκνυαν όσα έλεγε».

Ο κ. Βασιλικός κατέληξε λέγοντας ότι «από το πρωί της Τρίτης που το έμαθε (σ.σ. ο πατέρας) μέχρι και το απογευμα της Τρίτης δεν είχαμε κάποια επαφή. Μετά το περιστατικό ήταν σε τραγική κατάσταση, μου είπε τι συνέβη και του συνέστησα να εημέρωσει τις αρχές και να παραδοθεί».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ