22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Γ. Ματαλλιωτάκης, περιφερειακός σύμβουλος ΝΔ Λασιθίου: Να δούμε τι θα κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα με την ανεργία και τις επιχειρήσεις | ηχητικό

Ημερομηνία:

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τη νέα κυβέρνηση είναι να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα τις ανεργίας και της ατέρμονης ύφεσης των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εκτιμά ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλείου, στέλεχος της Ν.Δ. Γ. Ματαλλιωτάκης.

Μιλώντας στον Κρήτη FM 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και σχόλια» με την Κ. Πολύζου, ο κ. Ματαλλιωτάκης, αναφέρθηκε στα μελανά χρώματα της οικονομίας, επιχειρώντας ωστόσο την πλήρη απεμπλοκή του τ. πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, ο κ. Ματαλλιωτάκης εκτιμά ότι θα πρέπει να γίνει μια αποτίμηση για τον βαθμό αρνητικής επιρροής του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Βενιζέλο, στο περιεχόμενο λήψης αποφάσεων.

Παρά το αρνητικό κλίμα και στους άστοχους προεκλογικούς σχεδιασμούς, η Νέα Δημοκρατία υπό τον κ. Σαμαρά διατήρησε τα ποσοστά της σε υψηλά επίπεδα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ματαλλιωτάκης, ο οποίος αναγνωρίζει την ανάγκη ανάδειξης νέων, άφθαρτων προσώπων και στον χώρο της κεντροδεξιάς.

Σχολιάζοντας τις φήμες για δημιουργία νέου κεντροδεξιού κόμματος με τις «ευλογίες» Καραμανλή-Μπακογιάννη, ο κ. Ματαλλιωτάκης δήλωσε άγνοια μα και την άποψη ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί.

subscribe στο youtube κανάλι του kritifm1015 |

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7OZqTwmLPK0″]

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ