27.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Δεσμεύσεις Μητσοτάκη: 2.000€ για κάθε παιδί που γεννιέται – Αύξηση του κατώτατου μισθού και μείωση του ΕΝΦΙΑ

Ημερομηνία:

Τη δέσμευσή του για βοήθεια με 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες για κάθε παιδί που γεννιέται στη χώρα ώστε να υποστηριχθούν τα νέα ζευγάρια και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας επανέλαβε από τη Λαμία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε βασικά στοιχεία του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματός του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε, επίσης, ότι:

– Κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικού σταθμού.

– Θα υπάρξει οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% μέσα σε δύο χρόνια

– Θα μειωθεί ο φόρος στις επιχειρήσεις ώστε ο συντελεστής να φτάσει στο 20% μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ

– Θα μειωθούν οι εισφορές στο 15% από 20%

– Θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός με ρυθμό διπλάσιο του ρυθμού ανάπτυξης της χώρας.

Όπως τονίζουν από την Πειραιώς το ερώτημα για τη ΝΔ είναι «ποιος μπορεί να προσελκύσει ξένες επενδύσεις και να κινητοποιήσει εγχώριες, δίνοντας παράλληλα ανάσα ρευστότητας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ποιος μπορεί να δημιουργήσει πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ