14.8 C
Chania
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ: «Υπάρχει και φιλότιμο»

Ημερομηνία:

Των Α.Σακελλάριου – Χ.Γιαννακόπουλου
κωμωδία το καλοκαίρι από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚρήτηςΣυνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι πρόβες της καλοκαιρινής θεατρικής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης που είναι η ανεπανάληπτη κωμωδία των Α. Σακελλάριου-Χ. Γιαννακόπουλου «Υπάρχει και φιλότιμο».

Στις 15 Ιουνίου ο θίασος θα βρίσκεται στα Χανιά όπου θα συνεχιστούν οι πρόβες στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου μέχρι και την ημέρα της πρεμιέρας που έχει οριστεί να είναι στις 8 Ιουλίου, όπου θα δοθούν ακόμα τρεις παραστάσεις στις 9/7, 10/7 και 11/7/2013, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΧΑΝΙΑ 2013».

Στο Ηράκλειο θα δοθούν παραστάσεις στις 15 και 16 Ιουλίου, στο Κηποθέατρο «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», στο Ρέθυμνο στις 17 και 18 Ιουλίου, στο Θέατρο «ΕΡΩΦΙΛΗ» στη Φορτέτζα.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μπέζος. Τα σκηνικά-κοστούμια θα είναι του Αντώνη Χαλκιά. Το ρόλο του Μαυρογιαλούρου θα υποδυθεί ο καταξιωμένος ηθοποιός και συντοπίτης μας Γιώργος Παρτσαλάκης. Τους υπόλοιπους ρόλους ερμηνεύουν: Τάκης Παπαματθαίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Γιαννόπουλος, Μανώλης Σορμαϊνης, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Νίκος Σκουλάς, Αντιγόνη Νάκα, Ελένη Τσιμπρικίδου, Ηλίας Μιχαλογιάννης.

 ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης : ΑΝΕΚ LINES.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μανόλης Χνάρης: Αναγκαία η πλήρης αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης ζητά πλήρη αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, μετά από επιστολή του δημάρχου για προβλήματα στον ΕΛΓΑ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά για το 17ο Ιστορικό Circuit

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά την Κυριακή 3/5/2026 λόγω του 17ου Ιστορικού Circuit. Απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς Τζανακάκη, Ανδρέα Παπανδρέου και Ι. Σφακιανάκη.

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural για τα «Έξυπνα Χωριά»

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural στη Βάλμιερα Λετονίας, για τα Έξυπνα Χωριά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της υπαίθρου.

Με επίκεντρο τα τοπικά προϊόντα ΠΟΠ η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες, αναδεικνύοντας προϊόντα ΠΟΠ όπως Γραβιέρα, Ξυνομυζήθρα, Πηχτόγαλο και Πευκοθυμαρόμελο.