22.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ: «Υπάρχει και φιλότιμο»

Ημερομηνία:

Των Α.Σακελλάριου – Χ.Γιαννακόπουλου
κωμωδία το καλοκαίρι από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚρήτηςΣυνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι πρόβες της καλοκαιρινής θεατρικής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης που είναι η ανεπανάληπτη κωμωδία των Α. Σακελλάριου-Χ. Γιαννακόπουλου «Υπάρχει και φιλότιμο».

Στις 15 Ιουνίου ο θίασος θα βρίσκεται στα Χανιά όπου θα συνεχιστούν οι πρόβες στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου μέχρι και την ημέρα της πρεμιέρας που έχει οριστεί να είναι στις 8 Ιουλίου, όπου θα δοθούν ακόμα τρεις παραστάσεις στις 9/7, 10/7 και 11/7/2013, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΧΑΝΙΑ 2013».

Στο Ηράκλειο θα δοθούν παραστάσεις στις 15 και 16 Ιουλίου, στο Κηποθέατρο «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», στο Ρέθυμνο στις 17 και 18 Ιουλίου, στο Θέατρο «ΕΡΩΦΙΛΗ» στη Φορτέτζα.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μπέζος. Τα σκηνικά-κοστούμια θα είναι του Αντώνη Χαλκιά. Το ρόλο του Μαυρογιαλούρου θα υποδυθεί ο καταξιωμένος ηθοποιός και συντοπίτης μας Γιώργος Παρτσαλάκης. Τους υπόλοιπους ρόλους ερμηνεύουν: Τάκης Παπαματθαίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Γιαννόπουλος, Μανώλης Σορμαϊνης, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Νίκος Σκουλάς, Αντιγόνη Νάκα, Ελένη Τσιμπρικίδου, Ηλίας Μιχαλογιάννης.

 ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης : ΑΝΕΚ LINES.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...