15.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Διάσπαση της Χρυσής Αυγής στα Χανιά

Ημερομηνία:

Διάσπαση της Χρυσής Αυγής στα Χανιά με τον πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στέλιο Βλαμάκη  να ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας γραφείων οργάνωσης με την ονομασία «Ένωσης Εθνικιστών Κρήτης». Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέλιος Βλαμάκης είχε διαγραφεί από τη Χρυσή Αυγή μετά τα γεγονότα τα οποία οδήγησαν στην πτώση του υποψήφιου βουλευτή στα νερά του λιμανιού Χανίων. Στο κείμενο της ανακοίνωσης δεν απουσιάζει ο σχολιασμός της παρουσίας των φασιστών στην κατασκήνωσή τους στην Κίσαμο. Παραθέτουμε απόσπασμα της όπως δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό fb του Στέλιου Βλαμάκη για την ενημέρωση των αναγνωστών μας. Τα όποια ορθογραφικά – συντακτικά λάθη είναι του συντάκτη του κειμένου:

Φίλοι συναγωνιστές επειδή ζούμε στον 21ο αιώνα και τα προβλήματα που αντιμετοπίζουμε σαν Έθνος είναι σημερινά,δεν νομίζουμε ότι ο πιό κατάληλος τρόπος είναι, οι ασπίδες, τα σπαθιά και τα δόρατα.. {το πολύ ,πολύ να βγάλουμε κανένα μάτι…}

Σήμερα ο ανθελληνισμός έχει γίνει πάγια πολιτική και οδηγεί την Ελλάδα και τον Ελληνισμό σε τροχιά αφανισμού. Ο Διεθνής Σιωνισμός και οι ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες μας, φέρανε την οικονομική καταστροφή και σε πολλές περιπτώσεις την εξαθλίωση να κτυπά την πόρτα κάθε Έλληνα. Έτσι οι εκκεντρικές και οι αλλοπρόσαλλες κραυγές και φωνές δεν δίνουν λύση στα προβλήματα του Ελληνισμού.

Τιμώντας την καταγωγή μας και το πνεύμα των προγόνων μας, πέρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και ενεργά θα αγωνιστούμε για να απαλλαγούμε απο τους δυνάστες μας. Αν αναπολλούμε μόνο τα περασμένα μεγαλεία,τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Η Ένωση Εθνικιστών Κρήτης ζητά την συμπαράσταση κάθε Έλληνα με αγνά πατριωτικά αισθήματα,ανεξαρτήτως πολιτικών καταβολών,να αντιμετωπίσουμε τις τραγικές πολιτικές επιλογές των προδοτικών ηγεσιών.

Δεν ψάχνουμε για απλούς υποστηρικτές ,αλλά για ενεργούς Έλληνες και Εθνικιστές ,που θα έχουν λόγο και δυναμική συμμετοχή στην προσπάθεια που κάνουμε για συσπείρωση όλων των Ελλήνων.

Ο σύλλογος μας έχει κοινωνικό και πρωτίστως πολιτικό χαρακτήρα και δεν εντάσσεται σε κανενα κομμα,αλλά είναι ανοικτός για εκλογικές και μονο συνεργασίες.Τονίζω μόνο εκλογικές!!!

ΒΛΑΜΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...