16.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Διακρίσεις αθλητών Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Αριών Χανίων στο πανελληνιο πρωταθλημα και πανευρωπαϊκό κύπελλο ποδηλασίας δρόμου

Ημερομηνία:

Η ομάδα της αγωνιστικής ποδηλασίας του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία  ΑΡΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ πήρε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου και στο Ευρωπαικό Κϋπελλο ποδηλασίας  με την επωνυμία «FESTOS C1 EUROPEAN PARACYCLING CUP», τα οποία διεξήχθησαν  στις 28 και 29 Απριλίου 2018.στο Τυμπάκι Ηρακλείου,

Η αποστολή η οποίο αποτελείτο από τον αρχηγό αποστολής Αντώνη-Ιωάννη Βαρδάκη, τον προπονητή Μανώλη Μεντάκη, τους αθλητές Ευάγγελο Βολάνη, Νικόλαο Παραδομενάκη, Αρβανίτη Αθανάσιο, Ευαγγελία Τσιχλάκη με την πιλότο της Τζομπανάκη Κατερίνα και τον Γεώργιο Πετράκη με τον πιλότο Παπαδημητράκη Σταύρο, επέστρεψε,  έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις  και συγκεκριμένα:

  • Το γυναικείο πλήρωμα tandem στη κατηγορία των αθλητών με διαταραχή όρασης(Β) με την Ευαγγελία Τσιχλακη και τη Κατερίνα Τζομπανακη κατέλαβε τη 1η θέση στην ατομική χρονόμετρηση και στο δρόμο αντοχής σε πανελλήνιο πρωταθλημα και πανευρωπαϊκό κύπελλο.
  • Το αντρικό πλήρωμα tandem στη κατηγορία αθλητών με διαταραχή όρασης(Β) με τον Γεώργιο Πετρακη και τον Σταύρο Παπαδημητράκη κατέλαβε τη 2η θέση στην ατομική χρονόμετρηση και τη 1η θέση στο δρόμο αντοχής σε πανελλήνιο πρωταθλημα και πανευρωπαϊκό κύπελλο.
  • Στην κατηγορια της εγκεφαλικής παράλυσης (Τ1) ο Ευάγγελος Βολάνης κατέλαβε τη 1η θέση στην ατομική χρονόμετρηση και στο δρόμο αντοχής σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και πανευρωπαϊκό κύπελλο.
  • Στην κατηγορια της νοητικής υστέρησης (ID)ο Νικόλαος Παραδομενακης κατέλαβε τη 2η θέση στην ατομική χρονόμετρηση και στο δρόμο αντοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το αθλητικό σωματεία ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς:

To  κατάστημα ποδηλάτων  BIKE DOCTOR

Τον διατροφολόγο διαιτολόγο Νίκο Θεοδωράκη γιά την συνεχή στήριξή τους προς τους αθλητές μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...