27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Εκστρατεία ενημέρωσης για καρκίνο κεφαλής και τραχήλου

Ημερομηνία:

Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου πραγματοποιείται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (Ε.Ο.Π.Ε.), στο πλαίσιο του 11ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, με θέμα: «Θέσεις και Αντιθέσεις στην Ογκολογία. Η Ακτινοθεραπεία στο Ελληνικό Σύστημα Υγείας», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου στο ξενοδοχείο ‘Minoa Palace’, στα Χανιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας θα παρέχει ενημέρωση για τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου, από την Τετάρτη 27 έως την Παρασκευή 29 Απριλίου, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Παράλληλα, την Παρασκευή 29 Απριλίου, στις 4.30 το απόγευμα, στο ‘Minoa Palace’, κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης Συλλόγων – Φορέων Καρκινοπαθών Κρήτης και υπόλοιπης Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την υπογραφή της διακήρυξης για τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου με στόχο την ευαισθητοποιηθεί τόσο του κοινού όσο και της Πολιτείας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ