19.8 C
Chania
Wednesday, May 29, 2024

Ο πρώην Δήμαρχος Χανίων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης ομιλητής στον Ροταριανό Όμιλο Χανίων

Ημερομηνία:

Βράβευση του πρώην Αντιδημάρχου κ.Βούρβαχη Γεωργίου

Ο Ροταριανός Όμιλος  Χανίων  διοργανώνει Πανηγυρικήν συνεστίασιν στο κοσμικόν κέντρον ‘‘FLAMINGO ROAD’’  οδός Τέρμα Παπαναστασίου στα Λενταριανά την 12  Μαϊου  2011  ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:30

Κατά την διάρκειαν της Συνεστίασης αυτής θα  ομιλήσει : Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΔΚ Χανίων μέλος Δ.Σ της ΚΕΔΚΕ  πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,  Επίτιμος Ροταριανός με ΘΕΜΑ : « Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ  ΣΗΜΕΡΟΝ »

Β) ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΣΟΜΕΝ

α) Τον κ. ΒΟΥΡΒΑΧΗΝ  ΓΕΩΡΓΙΟΝ πρώην Αντιδήμαρχον Χανίων δια την επι πολλά έτη σημαντικήν και πολυποίκιλον κοινωνικήν προσφοράν του.

β) Την ροτ/νήν ΝΑΝΣΥ ΒΛΑΤΑΚΗ-ΖΕΡΒΟΥ Πρόεδρον του ροτ. Ομίλου Ηράκλειο Candia περιόδου 1-7-2009-έως 30-6-10 και την ροτ/νήν ΜΑΡΙΑ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΚΗ Γεν. Γραμματέα του αυτού ομίλου περιόδου 1-7-2010 έως 30-6-2011 δια την εν γένει πολυποίκιλον λίαν αξιόλογον και σημαντικήν προσφοράν τους  εις τα ροταριανά δρώμενα του Ηρακλείου και που μ’ αυτόν τον τρόπον συμβάλλουν εις την καταξίωσιν του Ροταριανισμού και των ιδεωδών του εις την Κρήτην και εις την Ελλάδα γενικότερον.

Την Συνεστίασιν μπορεί να παρακολουθήσει και οποιοσδήποτε επιθυμεί, ανεξαρτήτως εάν έλαβε πρόσκλησιν ή όχι,  αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στον Πρόεδρο Εμμ. Δελάκη, σ. Οδοντίατρο, όλες τις εργάσιμες ώρες και μέχρι το μεσημέρι της ΤΡΙΤΗΣ 10-05-2011 στα τηλ. κατά προτίμηση 6944439818 και τηλ. & Fax 28210–46467,  ή στον Γεν. Γραμμ. Εμμ. Νοδαράκη στο τηλ. 28210-51543.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ