16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ενημέρωση από τη νεοσύστατη ομάδα “Η Κρήτη ράβει μάσκες για την πρώτη γραμμή”

Ημερομηνία:

Η νεοσύστατη εθελοντική ομάδα “Η Κρήτη ράβει μάσκες για την πρώτη γραμμή”, με αφορμή δημοσιεύματα προέβη στην παρακάτω ενημέρωση:

“Απάντηση σε ανυπόστατα δημοσιεύματα

Αφορά την αποχώρηση της κας Ελευθερίας Νιονάκη από την ομάδα μας

Ένα συλλογικό και κυρίως εθελοντικό όργανο δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ηγετικούς παροξυσμούς και απαξιωτικές συμπεριφορές προς τα μέλη του .

Η αποστολή της ομάδας μας, άλλαξε όνομα αλλά παραμένει η ίδια.

Και είναι η ραφή και η δωρεάν παροχή σε όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου συστήματος υγείας της Κρήτης προστατευτικών υφασμάτινων μασκών προσώπου.

Στην εκπλήρωση αυτού του σκοπού, κάθε εθελοντική προσφορά σε βαμβακερά υφάσματα και τεχνική προσωπική εργασία, είναι πολύτιμη και συλλογική.

Με απόλυτο σεβασμό στις αρχές διαφάνειας , της κοινωνικής μας συλλογικής ευθύνης συνεχίζουμε το έργο μας, σε αγαστή συνεργασία με κάθε εθελοντή που μπορεί να ράψει μάσκες ή να μας προμηθεύσει ύφασμα.

Οι παραγόμενες ποσότητες μασκών θα παραδίδονται στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, μαζί με ονομαστικό κατάλογο των κατασκευαστών και των χορηγών, από τα ίδια τα μέλη της ομάδας παραγωγής μας .

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας.

Αν συνεχιστεί η οποιαδήποτε ανυπόστατη προσπάθεια δυσφήμισης ή συκοφάντησης της ομάδος μας ή μελών αυτής θα καταφύγουμε σε ένδικα μέσα

Προσωπικές φιλοδοξίες σε εθελοντικές δράσεις δε χωράνε“

Νσ σημειώσουμε ότι σύμφωνα με κείμενο της πρωτοβουλίας έχουν παραδοθεί συνολικά 1601 μάσκες σε οφελούμενους.

Αναλυτικά:

"google ad"

– 7η ΥΠΕ: 1016
– ΚΕΘΕΑ: 100
– Σε πολίτες: 110
– Πυροσβ. Κλιμάκιο Μοιρών: 30
– 1ο Πυροσβ. Σταθμ. Ηρακλείου: 40
– Α.Τ. Χερσόνήσου: 35
– Α.Τ. Ηρακλείου: 150
– Γηροκομείο Ηρακλείου: 60
– ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.: 60

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ