26.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Ευχαριστίες του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την πραγματοποίηση συναυλίας με την Γεωργία Νταγάκη

Ημερομηνία:

Με αφορμή τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για την υποστήριξη κοινωνικών παντοπωλείων και συσσιτίων στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/01/2013 συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων από την Περιφερειακή Ενότητα  Χανίων  και τη Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Μια βραδιά μαγική και νοσταλγική πρόσφερε η Γεωργία Νταγάκη και ο Παραδοσιακός Σύλλογος «Μετερίζι» στους παραβρισκόμενους, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων η κ.Λεβάκη και ο Δήμαρχος Χανίων κ.Σκουλάκης.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συντοπίτες μας που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων για την υποστήριξή του.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας “Aegean Αirlines”, Hotel Akali, Τυπογραφείο “Τεχνοτύπ”, Εταιρία Ηχοσυστημάτων “Ένα δύο πολυμέσα” καθώς και όλα τα ΜΜΕ που συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΗΠΑ: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη θεωρείται απειλή για τις προεδρικές εκλογές – «Πρόβλημα του σήμερα, όχι του μέλλοντος»

Του Χρήστου Καλουντζόγλου Η απειλή που προέρχεται από προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης είναι...