14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΗΠΑ: Βίαζε γυναίκα μέσα στο μετρό και οι συνεπιβάτες της τραβούσαν βίντεο αντί να καλέσουν την αστυνομία

Ημερομηνία:

Βίαζαν μια γυναίκα μέσα σε συρμό του μετρό της Φιλαδέλφειας. Και οι συνεπιβάτες της αντί να καλέσουν την αστυνομία βιντεοσκοπούσαν την εγκληματική πράξη.

Μάλιστα η Υπηρεσία Μεταφορών της Νοτιοανατολικής Πενσιλβάνιας (SEPTA) αναφέρει ότι θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί το εγκλημα αν οι συνεπιβάτες της, τα είχαν χρησιμοποιήσει για να καλέσουν την αστυνομία.

Η γυναίκα βιάστηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, στις 13 Οκτωβρίου, σε έναν συρμό της SEPTA η οποία είναι αρμόδια για τα δημόσια μέσα μεταφορών στη Φιλαδέλφεια.

«Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι στο τρένο που ήταν μάρτυρες αυτής της φρικτής πράξης και θα μπορούσε να έχει σταματήσει εγκαίρως αν κάποιος επιβάτης τηλεφωνούσε στο 911», τον αριθμό κλήσης της αστυνομίας, υποστήριξε ένας εκπρόσωπος της SEPTA ο Τζον Γκόλντεν.

Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του τρένου δείχνουν τη γυναίκα να προσπαθεί να απωθήσει τον δράστη, σπρώχνοντάς τον επανειλημμένα ενώ εκείνος αρχικά την θωπεύει και στη συνέχεια της επιτίθεται.

Τελικά, κάποιος ενημέρωσε το 911. Αυτό το τηλεφώνημα, από έναν υπάλληλο της SEPTA που εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας, επέτρεψε στους αστυνομικούς να σταματήσουν την επίθεση και να συλλάβουν έναν ύποπτο.

Πρόκειται, όπως αναφέρει το Εθνος, για τον Φίστον Νγκόι, 35 ετών, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και άλλα αδικήματα.

Ο Νγκόι, που δήλωσε ότι διαμένει σε ένα καταφύγιο αστέγων στη Φιλαδέλφεια, προφυλακίστηκε και θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστή στις 25 Οκτωβρίου.

Η γυναίκα επιβιβάστηκε στο τρένο, στις 9.15 το βράδυ.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Νγκόι μπήκε στον συρμό, κάθισε δίπλα της και προσπάθησε να την αγγίξει. Η επίθεση κλιμακώθηκε σε βιασμό στις 9.52, σύμφωνα πάντα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...