16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

ΗΠΑ: Οι Anonymous χάκαραν τους ασύρματους πομποδέκτες της αστυνομίας του Σικάγου, μεταδίδοντας το τραγούδι «Fuck the Police» των Niggers With Attitude

Ημερομηνία:

Η κατάσταση στις ΗΠΑ είναι εκτός ελέγχου μετά τη δολοφονία του Τζωρτζ Φλόιντ.

Σύμφωνα με μήνυμα της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά, οι Anonymous χάκαραν τους ασύρματους πομποδέκτες της αστυνομίας του Σικάγου, μεταδίδοντας το τραγούδι «Fuck the Police» των Niggers With Attitude, εμποδίζοντας έτσι τους αστυνομικούς να επικοινωνούν μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων

Δείτε τα σχετικό βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=c5fts7bj-so”]

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα η γνωστή συλλογικότητα των χάκερ Anonymous έκαναν άλλη μία παρέμβαση για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ αλλά και για τις συνθήκες που οδήγησαν στη δολοφονία του George Floyd.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα κατηγορούν το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολις για συστηματική βία κατά των πολιτών αλλά και για περιπτώσεις διαφθοράς με εμπλεκόμενους κορυφαίους αξιωματικούς αλλά και θεσμικούς εκπροσώπους της Πολιτείας.

Το βίντεο με το αιχμηρό μήνυμα δημοσιεύτηκε σε μια σελίδα των Anonymous στο Facebook με 11 εκατομμύρια ακολούθους. Επιρρίπτουν ευθύνες συνολικά στην αστυνομία της Μινεάπολις: «Οι άνθρωποι πέρασαν πολλά από αυτή τη διαφθορά και τη βία από έναν οργανισμό που έχει υποσχεθεί να τους κρατήσει ασφαλείς», λέει ο μασκοφόρος αφηγητής. Η ομάδα ισχυρίζεται πως η αστυνομική δύναμη υπάρχει για να «εκτελέσει τη βούληση της εγκληματικής τάξης»

Anonymous Message To The Minneapolis Police DepartmentSo it begins …

Gepostet von Anonymous am Donnerstag, 28. Mai 2020

"google ad"

Οι διαμαρτυρίες στη Μινεάπολις ενάντια στη δολοφονία του George Floyd έχουν εξαπλωθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρά το γεγονός ότι ο Ντέρεκ Τσάβιν, ο αστυνομικός της Μινεάπολις που μαγνητοσκοπήθηκε με το γόνατο του στο λαιμό του Φλόιντ, συνελήφθη την Παρασκευή και κατηγορήθηκε για δολοφονία τρίτου βαθμού και ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού.

«Δυστυχώς, δεν εμπιστευόμαστε τον διεφθαρμένο οργανισμό σας να αποδώσει δικαιοσύνη, επομένως θα αποκαλύψουμε τα πολλά εγκλήματά σας στον κόσμο», αναφέρει ο μασκοφόρος εκπρόσωπος των Anonymous.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...