19.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Ηράκλειο – βιασμός ανηλίκου: Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα άνδρες

Ημερομηνία:

Στην ταυτοποίηση δύο εκ των τριών ανδρών οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου σε χωριό της Μεσαράς προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές.

Πρόκειται για την υπόθεση η οποία αποκαλύφθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία όπου ένας 53χρονος άνδρας από τη Συρία κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τον ανήλικο γιο της συντρόφου του.

Σε βάρος των δύο συγκεκριμένων ανδρών έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 36χρονο από το Πακιστάν και έναν 37χρονο από το Αφγανιστάν οι οποίοι όμως παραμένουν ασύλληπτοι καθώς φέρονται να εξαφανίστηκαν από το νησί όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

Ο 53χρονος ο οποίος έχει προφυλακιστεί, απολογήθηκε την περασμένη Παρασκευή ενώπιον της Ανακρίτριας και για την κατηγορία της μαστροπείας και κρίθηκε εκ νέου προφυλακιστέος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ποινικές διώξεις έχουν ασκηθεί και σε βάρος της μητέρας του αγοριού η οποία φέρεται να γνώριζε τα όσα συνέβαιναν.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ανήλικος είχε αποκαλύψει ότι ο 53χρονος πατριός του τον εξέδιδε και σε άλλους άνδρες εκτός από την σεξουαλική κακοποίηση που ασκούσε σε βάρος του.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται τα όσα του αποδίδονται ενώ φέρεται να έχει ομολογήσει ότι έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή μία μόνο φορά με το ανήλικο αγόρι, παραδεχόμενος και την ύπαρξη βιντεοληπτικού υλικού.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατολίσθηση στα Τοπόλια τραυματίζει ελαφρά μητέρα και παιδί

Σε συναγερμό τέθηκαν το πρωί της Κυριακής οι αρχές...

35χρονη τουρίστρια σώθηκε μετά από επιχείρηση διάσωσης στο Μπάλο

Μια 35χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία διασώθηκε χθες το...

Ηράκλειο: Είχε γίνει η σκιά της και την τρομοκρατούσε!

Αρνούνταν να αποδεχθεί ότι η σχέση τους είχε πάρει...

Γαμήλια φωτογράφιση με παραδοσιακές… ινδικές φορεσιές και φόντο τον Κούλε!

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι...