21.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Ηράκλειο: Εγκαινιάστηκε η γραμμή Κρήτη – Ραφήνα, μέσω Κυκλάδων

Ημερομηνία:

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς πραγματοποιήθηκε η τελετή του αγιασμού στο πλοίο «SUPERFERRY» της Golden Star Ferries, το οποίο θα εκτελεί την ακτοπλοϊκή γραμμή Ραφήνα- Άνδρος-Τήνος-Μύκονος-Πάρος-Ίος-Σαντορίνη-Ηράκλειο.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο το απόγευμα της Πρωτομαγιάς στο λιμάνι του Ηρακλείου, με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων.

Ακολούθησε δεξίωση και ομιλία των πλοιοκτητών της εταιρίας Golden Star Ferries.

egkainia-ploioΑπό τα εγκαίνια του νέου δρομολογίου Ηράκλειο – Ραφήνα, μέσω Κυκλάδων |

Υπενθυμίζεται ότι έχουν εγκριθεί δύο νέα δρομολόγια τα οποία θα συνδέουν την Κρήτη με τη Ραφήνα, αλλά και με άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Πρόκειται για τα πλοία «Superferry» και «Superferry II», τα οποία θα πραγματοποιούν τα δρομολόγια μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018. Το ένα πλοίο θα διανυκτερεύει στη Ραφήνα και θα αναχωρεί το πρωί για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Ίο-Σαντορίνη-Ηράκλειο και το άλλο θα διανυκτερεύει στο Ηράκλειο και θα αναχωρεί το πρωί για Σαντορίνη-Πάρο-Ίο-Μύκονο-Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, τα δύο πλοία θα φεύγουν από το Ηράκλειο στις 07:40, μέχρι τις 31 Μαΐου και από 1η Οκτωβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου.

Από 1η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2018, τα συγκεκριμένα πλοία θα αναχωρούν από το Ηράκλειο στις 09:30.

Η εταιρία ανέλαβε τη δέσμευση, στις χρονικές αυτές περιόδους τα πλοία της να φτάνουν στη Σαντορίνη στις 11:15, ώστε να εξυπηρετείται η εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα σε πλοία άλλων εταιριών.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ