16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Η εταιρεία « Ζωοτροφές Κρήτης ΑΒΕΕ» διαθέτουν 28 τόνους ζωοτροφών στην Π.Ε. Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ της εταιρίας «Ζωοτροφές Κρήτης ΑΒΕΕ», κ.κ. Ηλίας, Δημήτρης και Κωστής Μελισσουργός, προκειμένου να την ενημερώσουν για τη διάθεση 28 περίπου τόνων ζωοτροφών για τους πυρόπληκτους αγροτοκτηνοτρόφους του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας, στο πλαίσιο του προγράμματος της κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς η «Ζωοτροφές Κρήτης ΑΒΕΕ», θέτει στη διάθεση της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ζωοτροφές 28 τόνων, οι οποίες μετά από συνεργασία της Π.Ε. Ρεθύμνης και του Δήμου Αγίου Βασιλείου, θα διανεμηθούν άμεσα σε αγροτοκτηνοτρόφους των περιοχών, οι οποίες επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Η κα Λιονή ευχαρίστησε την Διοίκηση της ρεθεμνιώτικης εταιρίας για την ευγενική αυτή χορηγία, που θα ανακουφίσει τους συντοπίτες μας, οι οποίοι και δοκιμάστηκαν σκληρά από τις πυρκαγιές, τονίζοντας με την ευκαιρία τη σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της συνεργασίας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ιδιαίτερα σε περιόδους, κατά τις οποίες η κοινωνία μας πλήττεται και αντιμετωπίζει δυσμενείς συνθήκες.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...