15.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Η Κρήτη ετοιμάζεται να “βουλιάξει” από τουρίστες το καλοκαίρι, στο 80% η πληρότητα αρχές Μαΐου

Ημερομηνία:

Ανέκαθεν η Κρήτη αποτελούσε ένα ελκυστικό προορισμό για τουρίστες από κάθε μεριά της γης, οι οποίοι συρρέουν στο νησί κατά κύματα απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές του νησιού. Η επισκεψιμότητα στο νησί είναι τόσο μεγάλη που όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία, το τετράμηνο Ιουνίου-Σεπτεμβρίου η πληρότητα συνήθως φτάνει σχεδόν το 100%.

Όμως φαίνεται πως φέτος η Κρήτη θα αποδειχτεί ο πιο “hot” τουριστικός προορισμός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ίσως φέτος για πρώτη φορά οι ζήτηση για τουριστικά πακέτα διακοπών θα ξεπεράσει κατά πολύ την προσφορά των διαθέσιμων δωματίων, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις για την τουριστική σεζόν δείχνουν πως οι προκρατήσεις “χτύπησαν κόκκινο”.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο οι προκρατήσεις παρουσιάζουν μία σημαντική αύξηση. “Οι μήνες Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριο πάντα στην Κρήτη υπάρχει πληρότητα σχεδόν στο 100% στα ξενοδοχεία. Φέτος όμως είδαμε πως οι προκρατήσεις στους υπόλοιπους μήνες, Απρίλιο – Μάιο – Οκτώβριο, παρουσίασαν αύξηση περίπου 8%. Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποσοστό”, επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου αναφέροντας παράλληλα πως “Στις αρχές του Μάη τα στοιχεία δείχνουν μία πληρότητα που θα ξεπεράσει το 80% στα ξενοδοχεία”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...