15.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Η κυβέρνηση της Αριστεράς δίνει βραβεία στην ρουφιανιά

Ημερομηνία:

Θαυμάστε τους! Δίνουν προνόμια σ’ όποιον ρουφιανεύει.

Βάζεις στο σπίτι σου, δηλαδή τον γνωστό σου, τον φίλο σου, τον γείτονά σου. Κι’ αυτός, κοιτά να δει τι φαγητό θα του προσφέρεις, κοιτά να δει και ρωτά αν κάτι του γυαλίσει στο σπίτι σου.

– Tι είναι αυτό; Τώρα το πήρες; Είναι καινούριο;

– Όοχι, δεν είναι καινούριο.

Τώρα και 10 χρόνια το ‘χω.

– Ωοο! και ‘γω γιατί δεν το θυμάμαι;

Και συ αρχίζεις και «τρουλαφτιάζεις» που σημαίνει ότι σου σηκώνονται τ’ αυτιά όρθια όπως στο λαγό όταν οσφρίζεται κίνδυνο.

Και αναρωτιέσαι:

– Βρε λες; Λες να ‘ναι ρουφιάνος;

Εν τω μεταξύ συναναστρέφεσαι, μιλάς ελεύθερα, σ’ αυτόν που εμπιστεύεσαι αλλά:

Η κυβέρνηση της αριστεράς έκανε την ρουφιανιά επάγγελμα. Στρέφοντας έτσι, τον ένα Έλληνα εναντίον του άλλου. Γιατί όταν διαπιστώσεις – και που θα πάει, μια – δυό, το διαπιστώνεις – θα του βγάλεις τα μάτια του ρουφιάνου. Θα του κόψεις τη γλώσσα.

Πού θα τον εμπιστεύεσαι θα τον βάζεις στο σπίτι σου και αυτός θα πηγαίνει να δίνει αναφορά και σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης θα ‘χει προνόμια.

Φαντάσου! Η κυβέρνηση της αριστεράς παρακαλώ, επιβραβεύει την ρουφιανά. Τους προδότες! Προφανώς μετά από υποδείξεις των ξένων που τώρα μας κυβερνούν ουσιαστικά αυτοί.

Στις χώρες τους ίσως την ρουφιανιά την έχουν επάγγελμα προ πολλού.

"google ad"

Εμείς όμως (τουλάχιστον οι περισσότεροι) έχομε μάθει απ’ τους γονείς μας πως η ρουφιανιά είναι πολύ κακό πράγμα. Έχομε μάθει να μη μαρτυράμε. Από τότε που γεννηθήκαμε, μάθαμε να σιχαινόμαστε την ρουφιανιά και τους ρουφιάνους. Και θα τους περιποιόμαστε ανάλογα όταν τους πέρνομε είδηση! Δια της απομόνωσης. Το πρώτο που θα κάνομε θα τους πετάμε απ’ τη ζωή μας «σαν την τρίχα απ’ το προζύμι». Όσο και αν μας ήταν αγαπητοί. Και έπεται συνέχεια. Νέο διχασμό προωθεί η κυβέρνηση της αριστεράς. Θαυμάστε την !!

Το καρφί

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...