21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Θρήνος στην Κύπρο: Νεκρή και τρίτη Κύπρια που επέβαινε στο μοιραίο τρένο

Ημερομηνία:

Μετά τους τραγικούς θανάτους της Αναστασίας Αδαμίδου και του Κυπριανού Παπαϊωάννου, ταυτοποιήθηκε η σορός άλλης μιας 24χρονης Κύπριας, μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, πρόκειται για την Δήμητρα Καπετάνιου, από την Πάφο, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας της αδικοχαμένης Δήμητρας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αναρίτα της Πάφου και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη πριν από 30, περίπου, χρόνια.

Η άτυχη Δήμητρα ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειας. Η 24χρονη αποφοίτησε το περασμένο καλοκαίρι από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τελείωσε νηπιαγωγός. Σύμφωνα με την καθηγήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου, Μαριάννα Παυλίδου, κατά την ορκωμοσία του έτους της, τον περασμένο Ιούνιο, διάβασε τον όρκο των φοιτητών.

Η Δήμητρα βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι του τρένου και περιλαμβανόταν στους αγνοούμενους της τραγωδίας και η σορός της ταυτοποιήθηκε με την μέθοδο DNA.

Η ανακοίνωση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

H φοιτητική κοινότητα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, θρηνεί την απώλεια ενός μέλους της.

Η Φοιτήτρια του Τμήματος Νηπιαγωγών Δήμητρα Καπετάνιου, από τη Θεσσαλονίκη, που αποφοίτησε πρόσφατα, αγαπημένο πρόσωπο, δικό μας παιδί, ήταν αγνοούμενη στο πρώτο βαγόνι του τρένου, στα Τέμπη. Κατά την ορκομωσία του έτους της, τον περασμένο Ιούνιο, διάβασε τον όρκο.

Καλό, γλυκό κορίτσι, που μόλις ξεκίνησε την ζωή της. Καλό ταξίδι Δήμητρα! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...