15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ιωακείμ Γρυσπολάκης: Να τεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης

Ημερομηνία:

Ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται στο επίκεντρο μίας μεγάλης επίθεσης με ανθρώπους άσχετους με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαιτούν ριζικές αποφάσεις από έναν χώρο στον οποίο δεν ανήκουν, τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την απαίτηση της Νέας Δημοκρατίας για αποπομπή από τα ψηφοδέλια του κόμματος της Αριστεράς και του Νίκου Παππά, ο γνωστός πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ιωακείμ Γρυσπολάκης ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα όχι μόνο να θέσει εκτός ψηφοδελτίων τον Παύλο Πολάκη αλλά και εκτός κόμματος.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Η ανακοινωση του, με την οποια στοχοποιει και προτρεπει τους οπαδους του να προπηλακισουν τους 13 ανωτατους δικαστες, τους 4 τραπεζιτες, τον προεδρο της Αρχης Δημοσιων Εσοδων, των 15 δημοσιογραφων και καθε δικαστη, που δεν υποτασσεται στις εντολες του ΣΥΡΙΖΑ, μας θυμιζει την στοχοποιηση των εβραιων και των τραπεζιτων στην ναζιστικη Γερμανια.

Η εισαγγελικη παρεμβαση ερχεται ως συνεχεια της προχθεσινης ομοφωνης καταδικης του Νικου Παππα, αποδεικνυοντας οτι υπαρχουν δικασται εις τας Αθηνας. Μονο που δεν ειναι της αρεσκειας του κ. Τσιπρα. Η φημολογουμενη αποφαση του τελευταιου να τεθει εκτος ψηφοδελτιων ο “αδελφος Πολακης” δεν αρκει. Πρεπει να τον θεσει και εκτος κομματος. Και επιπλεον, πρεπει να θεσει εκτος ψηφοδελτιων τον αμετακλητως καταδικασθεντα για παραβαση καθηκοντος πρωην υπουργο του Νικο Παππα.
Υ.Γ. παρ ολα αυτα, ας μην παρασυρομαστε. Η στοχοποιηση των 13 ανωτατων δικαστων εγινε πρωτιστως απο τον Τσιπρα. Αγνοησε την ομοφωνη αποφαση του δικαστηριου, χαρακτηρισε ως πολιτικη την διωξη του Παππα και τον κρατησε στα ψηφοδελτια ως ηρωα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...