20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Καμμένος: Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων

Ημερομηνία:

Την άποψη ότι άλλη λύση που να φέρει ευημερία στον ελληνικό λαό δεν υπήρχε, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπερασπιζόμενος το τρίτο μνημόνιο στη μαραθώνια συνεδρίαση της Ολομέλειας. Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος των μνημονίων, είπε επίσης.

Αναφερόμενος στη συμφωνία ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επεσήμανε ότι «φτάσαμε σε σημείο να απευθυνθούμε και σε Ανατολή και σε Δύση. Για μας τους Ανεξάρτητους Έλληνες το θέμα της Ευρώπης δεν είναι ταμπού. Αν υπήρχε λύση ακόμη και με εθνικό νόμισμα, θα την στηρίζαμε, αλλά τέτοια λύση δεν υπήρχε λόγω της συμφωνίας που έγινε από το 2009».

«Εσείς εγκλωβίσατε το ελληνικό λαό, αλλά τώρα αυτή η συμφωνία διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο και όχι το αγγλικό. Αυτό σημαίνει ότι η πατέντα που είχατε στήσει για να πουληθεί η περιουσία του ελληνικού λαού τελειώνει σήμερα», πρόσθεσε. Βουλευτές της ΝΔ με πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Σοφία Βούλτεψη χειροκρότησαν ειρωνικά και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε: «ακούω τον εκπρόσωπο της ΚΕΣΤΡΕΛ που κατέθετε ερωτήσεις».

«Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος τέλος, επισημαίνοντας ότι με την τροπολογία για τα «κόκκινα» δάνεια προστατεύεται η πρώτη κατοικία και δίνεται νέα ευκαιρία στους εμπόρους, καθώς η απαγόρευση επιχειρείν σε όσους εντάσσονται στον πτωχευτικό κώδικα μειώνεται από τα 10 έτη στα 3 έτη.

Πηγή: tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ