33.2 C
Chania
Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2026

Κλέφτες άδειασαν το παντοπωλείο στα Καμισιανά – “Δεν έχουμε αστυνομικούς”, λέει η αστυνομία

Ημερομηνία:

Μπορεί στο κέντρο της πόλης των Χανίων να υπάρχει μια κάποια αστυνόμευση, όμως όσο απομακρυνόμαστε από την πόλη και ειδικά σε χωριά και σε πιο απομονωμένους δήμους, η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ άσχημη, με αρνητικές συνέπειες στις ζωές των ανθρώπων που ζουν υπό τον φόβο των εγκληματιών.

Χαρακτηριστικό είναι και το περιστατικό που συνέβη στα Καμισιανά του Δήμου Πλατανιά. Το Παντοπωλείο της οικογένειας Λουλαδάκη δεν υπέστη απλά διάρρηξη, το άδειασαν τελείως. Άδειασαν όλα τα ράφια, άδειασαν τα ψυγεία, δεν άφησαν τίποτα. Τα έβαλαν σε φορτηγά και έφυγαν. Προφανώς πρόκειται για μία διαδικασία που δεν έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα αλλά πήρε χρόνο όμως σε όλο αυτό το διάστημα δεν  εμφανίστηκε κανένας αστυνομικός.

Όπως είπαν από την αστυνομία, το πρόβλημα αστυνόμευσης της περιοχής είναι τεράστια αφού υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη προσωπικού ενώ οι περιοχές που πρέπει να καλυφθούν είναι πάρα πολλές.

Τα Ραπανιανά είναι χωριό παραλιακό σε τουριστική περιοχή. Φαντασθείτε τι συμβαίνει σε πιο απομωνωμένα χωριά…

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προφυλακιστέα η 46χρονη κατηγορούμενη για τον εμπρησμό στην Marfin

Με σύμφωνη γνώμη της 3ης ανακρίτριας και του εισαγγελέα...

Εκδήλωση του ΚΚΕ στα Παλαιά Ρούματα για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ

Εκδήλωση του ΚΚΕ στα Παλαιά Ρούματα Πλατανιά για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Κατάθεση στεφάνων στο Αποπηγάδι και ομιλία του Δημήτρη Ανθούση.

Απαγόρευση κολύμβησης στη Νέα Χώρα μέχρι τον Κλαδισσό λόγω της ρύπανσης από λύματα

Απαγόρευση κολύμβησης στη Νέα Χώρα Χανίων με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη λόγω βλάβης στο δίκτυο ακαθάρτων. Διάθεση λυμάτων στη θάλασσα μετά από υγειονομικό έλεγχο.

Συνελήφθη 21χρονος στα Χανιά για διακίνηση ναρκωτικών μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών

Σύλληψη 21χρονου στα Χανιά για εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 12+ κιλά κάνναβης και σχεδόν κιλό κοκαΐνης μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών.