19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κολωνός: Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η μητέρα της 12χρονης

Ημερομηνία:

Η 37χρονη παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περισσότερες από τρεις ώρες, ωστόσο τα όσα ανέφερε δεν στάθηκαν ικανά να αποφύγει τη φυλακή.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, η κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας βρέθηκε την Δευτέρα (17/10) η μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του Κολωνού.

Μπροστά από το κτίριο 10, όπου στεγάζεται το ανακριτικό γραφείο βρίσκονται τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας καθώς και δυο συγγενείς της.

Νωρίτερα, ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν η 19χρονη κόρη και η θεία της μικρής, που πρώτη ανακάλυψε τις επικοινωνίες του παιδιού με τον Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εμπλοκής της μητέρας στην υπόθεση, ενώ το ίδιο φέρεται να έχει υποστηρίξει και η 12χρονη στην τρίτη συμπληρωματική της κατάθεση στις αρχές.

Ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε σχετικά: “Ο Ηλιας Μίχος είχε κερδίσει με διάφορους τρόπους την εμπιστοσύνη της οικογένειας της 12χρονης και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και από άλλες οικογένειες που είχαν παιδιά. Στο κατάστημά του, δε, σύχναζαν παιδιά”. Πρόσθεσε δε πως “το αν έχουμε μια κακή μητέρα ή ένα αδιάφορο περιβάλλον είναι άλλο από τη μαστροπεία”.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ

Του Φώτη Ποντικάκη* 38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα στο...

Γ.Α.Δ.Π. Κρήτης: Πώς να προστατευτείτε από περιστατικά εξαπάτησης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση  Κρήτης, στοχεύοντας στην ενημέρωση...

Ρέθυμνο: 500 ευρώ γιατί έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών

Διαδοχικά είναι τα πρόστιμα στην Κρήτη για πυρκαγιάς που...