15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: “Ξυπνούν” μνήμες από δύο σοβαρές υποθέσεις που συγκλόνισαν το νησί

Ημερομηνία:

Αναβιώνει την Τετάρτη (16/11) η υπόθεση δολοφονίας του 56χρονου Γάλλου μέσα σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρο Ηρακλείου τον Ιούλιο του 2019.

Κατηγορούμενη μία 47χρονη Γαλλίδα, σύντροφος του 56χρονου, η οποία φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή του άτυχου άνδρα με ψαλίδι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην περιοχή.

Ο 56χρονος άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος μέσα στο δωμάτιο που διέμεναν, με εμφανή χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, κυρίως στο στήθος.

Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στον κάδο απορριμμάτων του μπάνιου ένα ματωμένο μικρό ψαλίδι, το οποίο θεωρείται ότι είναι το εργαλείο της επίθεσης κατά του άτυχου Γάλλου τουρίστα.

Πάντως, στον ισχυρισμό της 47χρονης ότι ο σύντροφος της αυτοτραυματίστηκε, απάντησε αρνητικά η ιατροδικαστική εξέταση, που αναφέρει ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς τα τραύματα προκλήθηκαν από άλλο άτομο.

Η 47χρονοη καταδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2020 σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Στο Εφετείο η υπόθεση του Λογιστή στη Σητεία

Την Τετάρτη επίσης εκδικάζεται στο Εφετείο στο Ηράκλειο η υπόθεση θανάτου του 44χρονου λογιστή Τηλέμαχου Κακουλίδη ο οποίος το Νοέμβριο του 2019 είχε εντοπιστεί νεκρός σε περιοχή της Σητείας.

Για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί ένας άνδρας ενώ ο πατέρας του προφυλακισμένου που επίσης κατηγορήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους τον Μάιο του 2020.

Πατέρας και γιος κατηγορούνταν για έκθεση ζωής σε κίνδυνο.

Το ιστορικό

Ήταν 21 Νοέμβρη του 2019, ανήμερα της Παναγίας όταν το βράδυ ο 44χρονος λογιστής, Τηλέμαχος Κακουλίδης βρέθηκε σε ένα ραντεβού με πελάτες και “φίλους” του, όπως πίστευε, για να εισπράξει τα χρήματα που του χρωστούσαν. Λίγες ώρες μετά, εγκαταλείφθηκε ημιλυπόθυμος, δηλητηριασμένος από μορφίνη.

Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν κεραυνός στην οικογένεια του ανώτερου αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος Κώστα Κακουλίδη και της συζύγου του Αθηνάς.

Λίγες μέρες πριν είχαν το μνημόσυνο του μικρότερου γιου τους, Γιώργου, που πέθανε από την επάρατη νόσο. Η τραγωδία για την οικογένεια μεγάλη. Μέσα σε πέντε χρόνια έχασαν και τα δύο τους παλικάρια.

"google ad"

Οι γονείς κατάφεραν μέσα στον πόνο και την απελπισία τους να εντοπίσουν από τα τηλεφωνήματα και τους κωδικούς στο λογιστικό γραφείο του Τηλέμαχου, τους πελάτες που του χρωστούσαν χρήματα και θα συναντούσε εκείνο το μοιραίο βράδυ.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...