20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κρήτη: Προτάσεις για άμεση ενσωμάτωση των ΑΠΕ στην βιομηχανία για την μείωση του ενεργειακού κόστους

Ημερομηνία:

Με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, με την συνυπογραφή των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, κατέθεσε επιστολή του ΤΕΕ/ΤΑΚ με προτάσεις για άμεση ενσωμάτωση των ΑΠΕ στην βιομηχανία, με στόχο την μείωση του ενεργειακού κόστους.

Με την επιστολή αυτή, το ΤΕΕ/ΤΑΚ αναφέρει αναλυτικά τα σημερινά δεδομένα που προκύπτουν τόσο από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας όσο και από την ενεργειακή κρίση, καθώς και στοιχεία από την EuroCommerce και καταθέτει σειρά προτάσεων που μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση του ενεργειακού κόστους στην βιομηχανία και στην επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν επιχειρήσεις και μηχανικούς.

Οι Βουλευτές ζητούν απαντήσεις από τους συναρμόδιους Υπουργούς, σχετικά με το τι προτίθενται να πράξουν.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ