13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Λασίθι: Χτύπησε την τετραπληγική σύζυγό του και την 80χρονη πεθερά του

Ημερομηνία:

Χωρίς προηγούμενο είναι η ενδοεοικογενειακή βία που άσκησε ένας 53χρονος στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Λασίθι. Ούτε λιγο- ούτε πολύ χτύπησε την τετραπληγική γυναίκα του και την πέταξε από το αναπηρικό καροτσάκι της.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν πριν λίγα 24ωρα όταν κατά τη διάρκεια ενός καυγά που σημειώθηκε στο σπίτι του 53χρονου αυτός επιτέθηκε τόσο την 58χρονη σύζυγό του όσο και στην 80χρονη πεθερά του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η καταγγελία ο 53χρονος δεν δίστασε να σπρώξει με δύναμη την σύζυγό του – η οποία είναι τετραπληγική – και να την ρίξει από το καροτσάκι στο πάτωμα αδιαφορώντας για τις συνέπειες που αυτό θα προκαλούσε στην υγεία της.

Εκ των υστέρων χτύπησε και την 80χρονη πεθερά του, και της επιτέθηκε με μανία. Η 80χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Νεάπολης.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν άμεσα και θα δικαστεί σήμερα στο αυτόφωρο.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...