18.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

ΛΑΕ Χανίων για συνέντευξη τύπου ΣΥΡΙΖΑ: Βαυκαλίζονταν για την ταχύτητα ολοκλήρωσης των εργασιών επέκτασης του αεροδρομίου Χανίων, ώστε να είναι έτοιμο να το παραδώσουν στη Fraport

Ημερομηνία:

Mετά την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και το ΚΙΔΗΣΟ, και η ΛΑΕ Χανίων αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στη συνέντευξη τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Η ΛΑΕ Χανίων αναφέρει ότι στον απολογισμό τους οι βουλευτές δεν είπαν τίποτα το καινούργιο και αναφέρεται σε μια σειρά ζητήματα που δεν ανέφεραν στη συνέντευξη τύπου, σε σχέση με την οικονομική πραγματικότητα στην Ελλάδα και τα μνημόνια.

Στην ανακοίνωση, ξεχωριστή αναφορά – σε σχέση με άλλα τοπικά ζητήματα – γίνεται στο αεροδρόμιο Χανίων και στη χαρά που εξέφρασαν οι βουλευτές για την ταχύτητα ολοκλήρωσης των εργασιών επέκτασης του αεροδρομίου, που όμως, θα περάσει στα χέρια της γερμανικής Fraport.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Οι τοπικοί φιλοκυβερνητικοί βουλευτές, δεν είπαν απολύτως τίποτε το καινούργιο στην “συνέντευξή” τους την Δευτέρα, στον “απολογισμό” του έργου τους.

Αναμάσησαν το πρόγραμμα του Μνημονίου – σε τοπική προσαρμογή – και βαυκαλίζονταν για την ταχύτητα ολοκλήρωσης των εργασιών επέκτασης του αεροδρομίου Χανίων, ώστε να είναι έτοιμο να το παραδώσουν – με τα κλειδιά του – στους οικονομικούς κατακτητές της χώρας, για να τους αξιολογήσουν σωστά.

Δεν αναφέρθηκαν για το κόστος επέκτασης του αεροδρομίου και τί ποσό του αναλογεί, από την είσπραξη των 1.2 δις € των 14ων συνολικά αεροδρομίων.

Δεν αναφέρθηκαν στα ασφαλιστικά ταμεία που καταρρέουν με το έλλειμμά τους να έχει φτάσει στα 12 δίς €.και με δική τους συμβολή.

Δεν μας είπαν για το τελειωτικό χτύπημα των εργασιακών σχέσεων που έχουν συμφωνήσει με τους δανειστές, εναντίον των εργαζομένων… τον μήνα Σεπτέμβριο.

Δεν μας είπαν τίποτα για τους ληστρικούς φόρους που επιβάλλουν και στην πρώτη κατοικία μέσω εφορίας, όπου δεν προστατεύεται η πρώτη κατοικία

Δεν αναφέρθηκαν για είσπραξη των φόρων, που τάχα μου θα εκκινήσουν την οικονομία αφού ως έχουν, μεταφέρονται στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (βλέπε Deutsche bank)

Η δήθεν ανάπτυξη που αναφέρθηκαν δεν θα έρθει γιατί το Τραπεζικό κεφάλαιο βγάζει περισσότερα από τον ιδρώτα και το αίμα που απομυζεί από τον Λαό με την μορφή του λεγόμενου χρέους.

Τα έργα υποδομής που εξαγγέλλονται, ψάχνουν χρηματοδότηση…..!

Τελικά καλύτερα είναι να σιωπούν γιατί ο Λαός γνωρίζει..!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ