13.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Λαπαβίτσας: Δεσμεύομαι από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχτηκε, με αφορμή τις δηλώσεις του προς τη γερμανική Bild, ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από το ευρώ «χωρίς να στάξει αίμα στο χαλί» έδωσε τη Δευτέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας.

«Δήλωσα ότι αν χρειαστεί να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ μπορεί να γίνει με αναίμακτο, συναινετικό και ομαλό τρόπο. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια τεράστια πίεση εχθρική, που τη νιώθουμε σε όλα τα επίπεδα, ρευστότητας, χρηματοδότησης κ.ο.κ.», δήλωσε ο Κ. Λαπαβίτσας.

«Δεσμεύομαι από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας μέσα στο πλαίσιο του ευρώ, όπως έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο μέτρο που αυτό αποδεικνύεται δύσκολο, στο μέτρο που έχουμε αντιπαλότητες, στο μέτρο που έχουμε πιέσεις απ’ έξω οφείλουμε να κάνουμε δημόσια συζήτηση για όλα τα ενδεχόμενα», επισήμανε ο βουλευτής.

Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και προσπαθεί να το υλοποιήσει μέσα στο πλαίσιο του ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε δημόσια συζήτηση, ούτε σημαίνει ότι θα αποφεύγουμε ορισμένα θέματα όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα και το έχουμε πληρώσει».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7VYMIwJaHQ4″]

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...