20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

“Λύση” στην υποστελέχωση του νοσοκομείου Χανίων για τον κορωνοϊο με δανεικούς γιατρούς από το Ναυτικό Νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Η τραγική υποστελέχωση του νοσοκομείου Χανίων που έχει οδηγήσει σε ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό κινητοποίησε τις αρχές, όμως η λύση που βρήκαν για την ενίσχυση του νοσηλευτικού ιδρύματος με προσωπικό ήρθε με “δάνειο” από το Ναυτικό Νοσοκομείο, και οχι με προσλήψεις.

Πιο συγκεκριμένα υπηρεσία στην Κλινική COVID1 του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ο Αρχίατρος – Πνευμονολόγος του Ν.Ν.Κ. Χαράλαμπος Πρωτοπαπαδάκης, ενώ στις 21 Φεβρουαρίου θα αναλάβει υπηρεσία και η Ταγματάρχης(ΠΖ) – Ειδική Παθολόγος Κυριακή Φιωτάκη από την 5η ΤΑΞΠΖ, προς ενίσχυση της Β’ Παθολογικής Κλινικής.

Σε σχετική ανακοίνωση – ευχαριστήριο η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει:

Σε συνέχεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο του Διοικητή του Γ.Ν. Χανίων Γεωργίου Μπέα, με τη συμμετοχή της Πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων Βούλας Ορφανουδάκη, του Διευθυντή του Παθολογικού Τομέα του νοσοκομείου Γιάννη Τζανάκη και τον Πρόεδρο της ΕΓΕΣΥ Χανίων Κυριάκου Γραμματικόπουλου, σήμερα ανέλαβε υπηρεσία στην Κλινική COVID1 του νοσηλευτικού ιδρύματος ο Αρχίατρος – Πνευμονολόγος του Ν.Ν.Κ. Χαράλαμπος Πρωτοπαπαδάκης.

Επιπλέον στις 21 Φεβρουαρίου θα αναλάβει υπηρεσία, ενισχύοντας την Β΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων η Ταγματάρχης(ΠΖ) – Ειδική Παθολόγος Κυριακή Φιωτάκη από την 5η ΤΑΞΠΖ.

Οι προσπάθειες τόσο της Διοίκησης και της Διεύθυνσης Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Χανίων, όσο και του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση για την ενίσχυση του νοσηλευτικού ιδρύματος με Ιατρικό προσωπικό.

Ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη που μας παρέχουν το ΥΠΕΘΑ, το ΓΕΣ, το ΓΕΝ, τον Διευθυντή του Ν.Ν.Κ. κ.Μπαλάσκα, τον Διοικητή του 5ης ΤΑΞΠΖ Ταξίαρχο κ. Γιαννόπουλο, όπως επίσης και την ΕΓΕΣΥ Χανίων και το Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον Δήμαρχο Χανίων ο Γιώργος Κουμεντάκης

Τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργο Κουμεντάκη,...