13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Λ.Σ.Π.: “Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται.Θα περιμένεις να έρθει η σειρά σου ή θα τους εμποδίσεις;”

Ημερομηνία:

Τα ειρηνοδικεία της χώρας θα ξεκινήσουν ξανά να εκδικάζουν υποθέσεις πλειστηριασμών ακινήτων πολιτών από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και μάλιστα υπό πολύ αρνητικότερους όρους για τους πολίτες. Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί σε εγρήγορση και αγώνα τους πολίτες σε όλη την Κρήτη και την Ελλάδα επισημαίνοντας ότι “μόνο η αντίσταση και η συμμετοχή μπορεί να φέρει αποτελέσματα”

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πάρα τη δεύτερη ευκαιρία στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται. Θα τους δώσεις 2η ευκαιρία και σ’ αυτό και θα περιμένεις να έρθει η σειρά σου ή θα τους εμποδίσεις;

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, πρωτοπόρα στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς για πάνω από 2 1/2 χρόνια, καλεί τον λαό να συνεχίσει να αντιστέκεται.

Ο αγώνας συνεχίζεται ξανά από Τετάρτη 7/10/2015, προκειμένου καμία ιδιοκτησία να μην περάσει στα χέρια των απατεώνων τραπεζιτών.

Το καθεστώς μνημονιοκρατίας και χρεοκρατίας, συνεχίζει ακάθεκτο και θα πρέπει με κάθε τρόπο να το σταματήσουμε.

Μόνο η αντίσταση και η συμμετοχή μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Ραντεβού ξανά στα Ειρηνοδικεία και όπου αλλού χρειαστεί , μέχρι τέλους.

Δεν φοβόμαστε, θα νικήσουμε!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...