23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Μαρτυρία φίλου Βαγγέλη Γιακουμάκη: Του έκαναν καψώνια που δε γίνονται ούτε στο στρατό

Ημερομηνία:

Ένα απίστευτο σκηνικό βασανισμού από εκείνα που όπως φαίνεται βίωνε πολύ συχνά ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης αποκάλυψε ένας συμφοιτητής και φίλος του. Συγκεκριμένα, άκουσε πως είχαν δέσει τον αδικοχαμένο Βαγγέλη με μια μπλούζα και τον έσερναν στον διάδρομο της γαλακτοκομικής σχολής.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφερε.

«Μιλάμε για καψώνια που ούτε στον στρατό δεν γίνονται, απάνθρωπα. Ήταν πράγματα που τα συνειδητοποίησα σε συζητήσεις μου με τον Βαγγέλη που προσπαθούσε να με καθησυχάσει ότι όλα πάνε καλά. Ότι πρόβλημα και να είχε, δεν το έλεγε σε κανέναν. Ήταν τόσο επιφυλακτικός, τόσο προστατευτικός, που δεν ήθελε να στεναχωρήσει κανέναν. Γι’ αυτό το λόγο δεν είχε μάθει κάτι η οικογένεια. Αν είχε μάθει κάτι η οικογένεια, ο Βαγγέλης θα ήταν ακόμα ζωντανός. Ήταν τόσο σκληρά τα βασανιστήρια. Είναι πραγματικό γελοίο το πόσο χαμηλά πέφτουν κάποιοι άνθρωποι. Τον χτυπούσαν και διάφορα τέτοια. Ήταν πλάκες που αξίζουν φυλακή. Άκουσα για ένα σκηνικό ότι τον είχαν δέσει με μια μπλούζα και τον έσερναν στον διάδρομο. Ούτε ζώα δεν συμπεριφέρονται έτσι», είπε ο Νίκος.

star.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ