19.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

“Μπανανία” η Κρήτη για τα Γερμανικά Λιντλ – Χωρίς άδεια για χρόνια η λειτουργία καταστήματος μέσα στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Το (γερμανικό) κατάστημα Λίντλ λειτουργεί εδώ και χρόνια στην οδό Μάχης Κρήτης. Όμως λειτουργεί χωρίς άδεια, όπως αποδεικνύεται από έγγραφο της 3ης δημοτικής κοινότητας, στα όρια της οποίας βρίσκεται!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα μάλιστα το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας συζήτησε το θέμα και αποφάσισε να χορηγήσει άδεια προέγκρισης λειτουργίας. Μάλιστα, από το πρακτικό της συνεδρίασης, φαίνεται ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ έκανε αίτηση για άδεια μόλις στις 8 Δεκεμβρίου 2016!

Πάντως, από μια πρώτη έρευνα, δεν φαίνεται να είχε συνέπειες το συγκεκριμένο υποκατάστημα της γερμανικής αλυσίδας από το γεγονός ότι δεν είχε ποτέ άδεια για να λειτουργεί το σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Μάχης Κρήτης.

Λιντλ Μάχης Κρήτης

 

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται ότι η γερμανική εταιρεία λειτουργεί στο Ηράκλειο και στην Κρήτη σα να είναι σε κατακτημένη περιοχή…

Ας θυμηθούμε την υπόθεση της κατά παρέκκλιση άδειας επέκτασης του καταστήματος στην Αλικαρνασσό, υπόθεση που αποκάλυψε το Candianews και προκάλεσε τις αντιδράσεις των τοπικών φορέων.

candianews.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενεργοποιείται άμεσα η ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία για τους 5.000 εποχικούς εργάτες γης

Την Αίγυπτο, χώρα-«κλειδί» για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής πίεσης, επισκέπτεται...

Στέγη με… φτερά: Νέα αύξηση κατά 8% στα ενοίκια τους πρώτους μήνες του 2024

Η στεγαστική κρίση έχει χτυπήσει κόκκινο… ήδη το πρώτο...