14.8 C
Chania
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026

Ντόρα Μπακογιάννη: Πέθανε η κουμπάρα της, Τούλα Γωνιωτάκη-Παπαδάκη

Ημερομηνία:

Πένθος για την Ντόρα Μπακογιάννη καθώς έφυγε από τη ζωή η φίλη και κουμπάρα της, Τούλα Γωνιωγάκη-Παπαδάκη.

Η Τούλα Γωνιωγάκη-Παπαδάκη, η οποία για πολλά χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ήταν επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού, με έντονη δράση στην αυτοδιοίκηση, πάντα ενεργή στην κοινωνία και την πολιτική, γνωστή για τη φιλανθρωπική της δραστηριότητα.

«ΤΟΥΛΑ μου! Δεν το πιστεύω! Τη μια στιγμή μηνύματα και γέλια και δυο ώρες μετά μήνυμα ότι έφυγες! Εσύ με τον απίστευτο δυναμισμό σου, το πάθος σου για τη ζωή, με το μπρίο σου, με τη μοναδική δραστηριότητα! Με την ατελείωτη αγάπη σου για όλους! ”Αρνιά το Πάσχα, γαλοπούλες τα Χριστούγεννα, τα χρειάζονται, μη ξεχνάς είναι ορφανοί”, έλεγες. Αφήνεις το Μανιό, το Μιχάλη, το Μανώλη, τον Κυριάκο τις εξαιρετικές νύφες, τα εγγόνια σου και όλους εμάς που σε αγαπήσαμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Για μας θα είσαι πάντα εδώ!» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων: Καταγγελία για άνοιγμα καταστημάτων όλες τις Κυριακές

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων καταγγέλλει την απόφαση του Δημάρχου για άνοιγμα καταστημάτων όλες τις Κυριακές Μάιο-Οκτώβριο σε πέντε περιοχές των Χανίων.

Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης: Καταγγελία για συνδικαλιστική δίωξη φοιτητών και κινητοποίηση την Πέμπτη κατά την απολογία

Ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλει πειθαρχική δίωξη τεσσάρων φοιτητών ΗΜΜΥ από τον καθηγητή Γυφτάκη και τον κοσμήτορα Καρυστινό για συνδικαλιστική δράση.

Ο ιταλικός Άρειος Πάγος ακυρώνει την απαγόρευση Ντράγκι για Δίστομο και γερμανικές αποζημιώσεις

Ο ιταλικός Άρειος Πάγος ακύρωσε με απόφασή του την απαγόρευση Ντράγκι, επιτρέποντας στους Διστομίτες να προχωρήσουν στην εκτέλεση της απόφασης για γερμανικές αποζημιώσεις.

Σωματείο Επισιτισμού Χανίων: Κάλεσμα σε απεργία την Πρωτομαγιά 2026

Το Σωματείο Επισιτισμού Χανίων καλεί σε απεργία Πρωτομαγιάς 2026 με κεντρικό σύνθημα «Λεφτά για μισθούς, όχι για πολέμους». Γενική συνέλευση στις 29 Απριλίου.