17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Νόρα Κατσέλη: «Ήμουν έτοιμη να πεθάνω, έπαθα εγκεφαλικό» – “Θα μου κατέβαζε το όνομα από την μαρκίζα αν δεν γινόμουν ερωμένη του”

Ημερομηνία:

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Νόρα Κατσέλη.

Η σπουδαία ηθοποιός και πολιτικός μίλησε για τα προβλήματα υγείας που έχει περάσει, τον γάμο της και το #metoo.

«Είμαι πολύ καιρό απομακρυσμένη, γιατί ήμουν άρρωστη, ήμουν 8 μήνες στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Εγώ η πολύ δυνατή, ήμουν έτοιμη να πεθάνω, δεν τους έκανα τη χάρη και έζησα. Ένα πρωί στο μπάνιο άρχισα να μην μπορώ να μιλήσω, να βογκάω, βρέθηκα αναίσθητη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το εγκεφαλικό με έκανε να ξαναερωτευτώ την κόρη μου, έκανα αυτοκριτική, μεγάλωσε χωρίς έμενα. Έγινα βουλευτής ως η νεαρότερη το 1981. Γινόταν φοβερό bullying. Ένας βουλευτής μου είπε ‘και ωραία και ηθοποιός, πήγαινε σπίτι σου να μαγειρέψεις’. Έχω πάρει σκηνοθέτη να του πω γιατί δε με φωνάζεις να παίξω και μου απάντησε, ζεις η πέθανες;».

Για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της, ανέφερε: «Όταν χώρισα με τον άνδρα μου, γίναμε ‘τριολέ’ για το παιδί και πηγαίναμε στο χωριό και έλεγα ‘από εδώ ο πρώην άνδρας μου, ο άνδρας μου και η κόρη μου’».

Για το #metoo, αποκάλυψε: «Εγώ βίωσα σκληρά περιστατικά από επιχειρηματίες, θα μου κατέβαζε το όνομα από την μαρκίζα αν δεν γινόμουν ερωμένη του. Μπράβο για τις αποκαλύψεις, αν δεν είχε πεθάνει κι εγώ θα πήγαινα και θα έλεγα αυτό που μου συνέβη. Είχα ακούσει πράγματα για τους προφυλακισμένους ηθοποιούς».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...