19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Αθήνα: Κύκλωμα μαστροπών κρατούσε «φυλακισμένη» 19χρονη και το παιδί της – Την εξέδιδαν έως και 30 φορές την ημέρα

Ημερομηνία:

Οι δράστες, την εγκλώβισαν σε ένα σπίτι υποχρεώνοντάς την να εκδίδεται πολλές φορές την ημέρα σε οίκο ανοχής του κέντρου της Αθήνας.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για κύκλωμα μαστροπών που κρατούσαν φυλακισμένη μια 19χρονη γυναίκα από τη Μολδαβία και το παιδί της, εκδίδοντάς την έως και 30 φορές τη μέρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κοπέλα από τη Μολδαβία είχε έρθει στην Ελλάδα μετά από παρότρυνση μιας 22χρονης ομοεθνούς της, η οποία της είχε υποσχεθεί ότι θα της βρει δουλειά.

Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε, η 22χρονη με τους συνεργούς της, την εγκλώβισαν σε ένα σπίτι υποχρεώνοντάς την να εκδίδεται πολλές φορές την ημέρα σε οίκο ανοχής του κέντρου της Αθήνας.

Μάλιστα, όταν επιχειρούσε να αντισταθεί την χτυπούσαν.

Η απίστευτη ιστορία, που φαίνεται να έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με την ertnews.gr, ήρθε στο φως μετά από έλεγχο της ΕΛΑΣ στον οίκο ανοχής. Έχουν συλληφθεί ήδη δύο άτομα και αναζητούνται τρία ακόμα.

in.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: 500 ευρώ γιατί έκαιγε υπολείμματα καλλιεργειών

Διαδοχικά είναι τα πρόστιμα στην Κρήτη για πυρκαγιάς που...

Έως την Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο Πάσχα – Οι προϋποθέσεις

Έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου θα πρέπει να...

Περιπέτεια για τουρίστρια σε φαράγγι του Λασιθίου

Άσχημα απρόοπτα είχε για μία τουρίστρια η πεζοπορία σε...