21.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

“Νo more selfies anymore!”: Τραγουδιστής σε πανκ συγκρότημα έδειρε θαυμάστρια του, που ανέβηκε στη σκηνή για να βγάλει σέλφι | Βίντεο

Ημερομηνία:

Όλη αυτή η μανία με τις selfies έχει πάει πολύ μακριά. Άνθρωποι βγάζουν διαρκώς φωτογραφίες τους, μερικές φορές δίχως να σέβονται τίποτα, για μια χούφτα συμπάθειας στη μορφή “likes” στο facebook. Ένας τραγουδιστής όμως σε ένα πανκ συγκρότημα έκανε κάτι δραστικό για αυτό.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας και ενώ το πλήθος παραληρούσε από κάτω.

Στο Τορόντο ένα συγκρότημα πανκ μόλις είχε ξεκινήσει τη συναυλία του. Το κοινό κάτω από τη σκηνή χόρευε στους ρυθμούς «σκα- πανκ» και όλοι έδειχναν νε απολαμβάνουν τη συναυλία.

Επάνω στη σκηνή ο ντράμερ χτυπούσε τα τύμπανα με μανία και έδινε το ρυθμό, ενώ οι κιθάρες έπαιζαν τα σόλα τους και ξεσήκωναν ακόμη περισσότερο το πλήθος από κάτω.

Μια νεαρή θαυμάστρια από τις πρώτες σειρές με κάποιο τρόπο κατάφερε να περάσει από τους σεκιούριτι, έφτασε μέχρι τη σκηνή, σκαρφάλωσε, έβγαλε το κινητό της και ήταν έτοιμη να τραβήξει τη σέλφι της ζωής της.

Θα φαινόταν σε πρώτο πλάνο εκείνη και από πίσω της το αγαπημένο της συγκρότημα να παίζει μουσική. Ο τραγουδιστής Πάρκερ Κάνον την είδε. Τραγουδούσε εκστασιασμένος και χοροπηδούσε στη σκηνή, αλλά την είδε. Πήρε φόρα, πήδησε και με το βάρος του κλώτσησε την κοπέλα από πίσω, στη μέση.

Η νεαρή κυριολεκτικά δεν κατάλαβε τι την χτύπησε. Εκτινάχθηκε από τη σκηνή, βρέθηκε στον αέρα, πέρασε από τις 3 πρώτες σειρές του κοινού και προσγειώθηκε στα κεφάλια του κόσμου.

Το παράδοξο είναι πως η συναυλία δεν σταμάτησε και συνεχίστηκε κανονικά. Μηνύσεις δεν έχουν υποβληθεί.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7nClngy4-o4″]

topontiki.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...