21.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Οι “One hour before the trip” στα Χανιά

Ημερομηνία:

Από 8 έως και 16 Μαΐου 2013.  

Οι Οne hour before the trip, ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό σχήμα που ακολουθεί εδώ και χρόνια μια διαφορετική πορεία βασισμένη στην αυτοοργάνωση, περιοδεύουν για πρώτη φορά στην Κρήτη. Έρχονται να μας ταξιδέψουν με ατμοσφαιρικά ηχοχρώματα, δυναμικές ενορχηστρώσεις και να μας καθηλώσουν με το ρεαλιστικό οπτικό υλικό τους από τις 8 έως και τις 16 Μαΐου. Στα Χανιά θα βρεθούν την Τετάρτη 15 Μαΐου στο χώρο “Το Σπίτι” (Θεοφάνους 10) ενώ θ’ ακολουθήσει άλλη μία συναυλία στο Ρέθυμνο την Πέμπτη 16 Μαΐου στο Μικρό Θέατρο (Γοβατζιδάκη 17).

Οι One Hour Before The Trip είναι ένα οπτικοακουστικό μουσικό σχήμα με καθαρά ορχηστρικές συνθέσεις και οπτικό υλικό που συχνά παραπέμπει σε σύγχρονα και  διαχρονικά κοινωνικά θέματα και καταστάσεις.

Ως ανεξάρτητο σχήμα, έχουν δημιουργήσει τις αναγκαίες συνθήκες που οδηγούν προς την κατεύθυνση αυτή. Ξεκινώντας από τον τεχνικό εξοπλισμό και τις τεχνικές γνώσεις έως τη δημιουργία προσωπικού χώρου πρόβας και ηχογράφησης και την αυτόνομη παραγωγή του υλικού τους, τα μέλη του σχήματος ακολουθούν μια ξεχωριστή πορεία βασισμένη στην αυτοοργάνωση, την αυτομόρφωση και αλληλοκάλυψη μεταξύ των μελών του. 

H μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως post rock με όλα τα στοιχεία του παρελθόντος, συμπεριλαμβανομένων  εκείνα της ψυχεδέλειας, του progressive και του avant- garde rock ενώ το οπτικό υλικό θα μπορούσε να περιγραφεί τόσο ως πειραματικό όσο και ως μια ρεαλιστική περιγραφή της πραγματικότητας.  ‘

Επειτα από τρείς κυκλοφορίες το συγκρότημα προσπαθεί να παίζει σεσυναυλίες όσο το δυνατόν συχνότερα. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κατεβάσει τις τεχνικές πληροφορίες και να επικοινωνήσει μαζί μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link:http://ohbtt.gr/about-us

Επίσης στις συναυλίες θα διατίθεται η δισκογραφία του σχήματος.

Εναλλακτικά μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το
 http://ohbtt.gr/discography

Links:

Official site   http://www.ohbtt.gr/

Facebook page https://www.facebook.com/pages/One-Hour-Before-The-Trip/156863897702468 
You tube page  http://www.youtube.com/watch?v=WW_fV5wYyHc

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...