27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Ο Κυριάκος Βιρβιδάκης για την επέκταση του βιολογικού των Χανίων

Ημερομηνία:

Ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος Χανίων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Διαβάζοντας σήμερα το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας με θέμα «Επεκτείνεται ο βιολογικός των Χανίων», σκέφτομαι ότι είναι σπουδαίο να «καμαρώνει» κανείς για τα σημαντικά έργα των άλλων, δεν είναι όμως σπουδαίο να καμαρώνεις για τα έργα των άλλων που όχι μόνο τους ξεχνάς αλλά και προσπαθείς να τους «απαξιώσεις».

Θέλω να υπενθυμίσω ότι ο φάκελος του έργου της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού των Χανίων, κατετέθει στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΠΕΡΑΑ στις 14 Ιανουαρίου 2011 από την προηγούμενη διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ, η θητεία της οποίας έληξε μετά από μερικούς μήνες. Ο κ. Σκουλάκης, ο οποίος «καμαρώνει» για την επέκταση του βιολογικού των Χανίων, φρόντισε να προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο τη μείωση των μελών του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ για να μην συμμετάσχει σε αυτήν ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Χ κ. Μιχάλης Ντάλλας, με την προεδρία του οποίου η Δ.Ε.Υ.Α.Χ συνέταξε και υπέβαλλε το φάκελο του έργου για το οποίο ο κ. Δήμαρχος τώρα «καμαρώνει». Τα σχόλια περιττεύουν».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ